Det är inget skämt!

Vi fyllde år igår, och det är inget skämt. Det är mer en rolig tillfällighet att Resultify fyller år första april. Vi firade med västafrikansk buffé, tårta och champagne här på kontoret. Vi dekorerade med massor av heliumballonger och i drygt en timme förvandlades arbetsplatsen till en slags familje middag, fast lunch. Familjelunch. Fösta april ...

The post Det är inget skämt! appeared first on Resultat på webben.

 

Vi fyllde år igår, och det är inget skämt. Det är mer en rolig tillfällighet att Resultify fyller år första april. Vi firade med västafrikansk buffé, tårta och champagne här på kontoret. Vi dekorerade med massor av heliumballonger och i drygt en timme förvandlades arbetsplatsen till en slags familje middag, fast lunch. Familjelunch.

_DSC0061

Fösta april

Det var första april igår och då skämtades det. Fan och hans moster gjorde sig lustiga på ett eller annat sätt och även vi på Resultify skojade till det. Men det är inte här och inte i detta inlägget. Nej, detta inlägg åker snarare snålskjuts på den distanserade hållning som våra läsare hade igår och den kvarlevande källkritiska blicken som de har än idag. Det behövs nämligen när man ska publicera de kund citat som står här nedan. Att publicera sådanna ord om sig själv kan framstå som skrytsamt, men just idag tror jag vi kommer undan med det. Det är ju trots allt sant. Vart enda ord av det.

Finax säger:

Hej!

Vill bara säga att vi är väldigt nöjda med Kristina och Adam.

Trevlig helg

Hälsningar

Anne-Kristin Ottosson

Visit Sweden (Danmark) säger:

Ja, det var kanske var veckans längsta mail, och jag må säga att det är också är veckans bästa mail.

Bra jobbat Kicki och Fredrik!

Maria Kangebo

Mat & Vänner AB säger:

Jag har haft möte med Kajsa där jag har berättat för henne hur kompetenta jag tycker ni är, hur bra samarbetet mellan oss har varit, enligt mig och vad ni har gjort för att göra mig till en bättre webredaktör. Jag kunde i princip inget om SEO innan ni kom in i bilden och idag känner jag mig kompetent inom området och har lärt mig bygga bra landningssidor och ökat min förståelse hur nätet och sökningar på nätet fungerar.

Sen måste jag passa på att berömma Erik, så jäkla duktig och bra kille. Blir imponerad att han kan prata om avancerade it-grejer på ett enkelt språk så jag förstår OCH att han alltid ställer upp när man behöver honom. En riktig pärla.

Rebecca Wictor

Det finns mer!

Det finns massor av sådanna här finfina citat från våra kunder, som jag skulle kunna skryta med. Men jag valde dessa tre för att de tillsammans fångar upp den anda som gör Resultify till bästa arbetsplatsen. Det är en kombination av kompromisslös kompetens och stora hjärtan. Det är mysigt progressivt. Det kanske är därför vår VD nominerats till årets chef, och vet du – för oss är hon årets chef oavsett vem som vinner!

PS. Kolla gärna in fotogalleriet på facebook.

The post Det är inget skämt! appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss