Jakob Bignert – fd produktchef på Evernote

Jakob Bignert var produktchef på Evernote. Under en timme berättade han om hur Evernote jobbade med de olika produkterna, från idé till marknad. Han berättade också om livet i Silicon Valley Från idé till färdig produkt Vilka är de vanligaste fallgroparna när man ska lansera en digital produkt? – Ja, det är en av många ...

The post Jakob Bignert – fd produktchef på Evernote appeared first on Resultat på webben.

 

Jakob Bignert var produktchef på Evernote. Under en timme berättade han om hur Evernote jobbade med de olika produkterna, från idé till marknad. Han berättade också om livet i Silicon Valley

Från idé till färdig produkt

Vilka är de vanligaste fallgroparna när man ska lansera en digital produkt? – Ja, det är en av många frågor som Jakob svarade på i vår webb. Nyss hemkommen från California, bjöd han också på ett tips eller två om hur han ska överleva omställningen mellan Silicon Valley och Skåne.

The post Jakob Bignert – fd produktchef på Evernote appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss