Linus Femtvik – digital marknadsförare med känsla för design

Linus Femtvik är digital marknadsförare med fokus på e-handel och grafisk design. En vass kille som gärna reser när han inte jobbar och som ständigt jagar ny inspiration för att fylla på den egna kreativiteten. Vem är Linus Femtvik? Hans erfarenheter inom branschen kommer dels från First Ocean, en webbyrå han vad med och grundade, ...

The post Linus Femtvik – digital marknadsförare med känsla för design appeared first on Resultat på webben.

 

Linus Femtvik är digital marknadsförare med fokus på e-handel och grafisk design. En vass kille som gärna reser när han inte jobbar och som ständigt jagar ny inspiration för att fylla på den egna kreativiteten.

Linus-Femtvik_bw

Vem är Linus Femtvik?

Hans erfarenheter inom branschen kommer dels från First Ocean, en webbyrå han vad med och grundade, samt från tjänsten som marknadsansvarig för Heppo.com där han arbetade ihop med bland annat Adam Feldt.

Som konsult inom digital marknadsföring hjälpte jag e-handlare att omvandla besökare till avslutade affärer. Resultify har varit en förebild och när det kommer ett erbjudande att få arbeta bland de bästa, då är det svårt att tacka nej.

– Linus Femtvik

Linus Femtvik är en mångsidig medarbetare med bred erfarenhet av digital marknadsföring och e-handel. Dessutom har Linus förståelse, kunskap och erfarenhet av grafisk design. Framför allt har han fokus på kvalitet och god service, vilket är nyckeln till att ha nöjda kunder. Under 2014 lyckades Linus i egenskap av digital marknadsförare att förbättra resultatet av försäljning via hemsidan med över 100% för Sommarboden i Höllviken.

Varför valde Resultify Linus

Fredrik Ardmar, grundare och digital affärsutvecklare på Resultify beskriver rekryteringen som:

Linus har den där ovanliga kombinationen av affärsperspektiv och grafisk fingertoppskänsla. Med den kombinationen säkerställer man både försäljning och att varumärket respekteras och stärks. Det känns tryggt för mig som kvalitetsansvarig och för många av våra kunder.

 

Priser och utmärkelser

2013 utnämndes Linus till årets medarbetare i CDON Group med motiveringen:

Linus kombinerar hög arbetsmoral med förmågan att lyfta andra. Jobbar hårt och målmedvetet samtidigt som han sprider glädje och positiv energi till hela kontoret. Han har under sin tid på Heppo visat upp en otrolig lojalitet och vilja att utföra ett bra arbete för allas vinning – hjälper alltid till när det behövs, tar stort ansvar för sina egna uppgifter och allt kopplat till dessa. Detta är en stor hjälp för kollegor och för bolaget.

– CDON Group

Hur ser framtiden ut?

Varje år är ju ett rekordår för antalet svenska företag som vässar sin digitala kommunikation och skapar sig lönsammare förutsättningar för framtiden. Det är ett privilegie att få vara med och utforma utvecklingen på den svenska marknaden.

avslutar Linus Femtvik.

The post Linus Femtvik – digital marknadsförare med känsla för design appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss