Mathias Bergman Werntoft – VD på www.hittahem.se

Hemnet och Blocket dominerar bostadsmarknaden online…eller? Ja, hittahem.se finner objekten som inte hunnit komma ut på de andra sajterna än. På så vis kan de erbjuda sina kunder en möjlighet att plocka upp de hetaste objekten på marknaden innan de ens är riktigt ute på marknaden. Mathias Bergman Werntoft är VD på www.hittaham.se och under ...

The post Mathias Bergman Werntoft – VD på www.hittahem.se appeared first on Resultat på webben.

 

Hemnet och Blocket dominerar bostadsmarknaden online…eller? Ja, hittahem.se finner objekten som inte hunnit komma ut på de andra sajterna än. På så vis kan de erbjuda sina kunder en möjlighet att plocka upp de hetaste objekten på marknaden innan de ens är riktigt ute på marknaden. Mathias Bergman Werntoft är VD på www.hittaham.se och under en fredags inspirationslunch berättade han om företaget och affärsmodellen.

Vem ska vi bjuda in till nästa inspirationslunch?

Vem är den mest inspirerande människan du känner? Eller vem har gjort den mest inspirerande resan? Hör av dig och tipsa om dem till Alexandra. Vi letar alltid efter nya intressanta människor att bjuda in till våra inspirationsluncher på fredagar.

The post Mathias Bergman Werntoft – VD på www.hittahem.se appeared first on Resultat på webben.

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss