Nya projekt kräver nyanställningar på Resultify

Det har varit en händelserik vecka här på Resultifykontoret. Rekryteringar, nya uppdrag, projekt som avslutas, projekt som börjar. För att citera den stora svenska hiphoparen Petter; Det går bra nu, kompis det går bra nu! Vad har vi gjort? I veckan lanserade vi Finax nya müslisite tillsammans med Iseqqavoq och Finax. Vi är jättestolta över ...

The post Nya projekt kräver nyanställningar på Resultify appeared first on Resultat på webben.

 

Det har varit en händelserik vecka här på Resultifykontoret. Rekryteringar, nya uppdrag, projekt som avslutas, projekt som börjar.

För att citera den stora svenska hiphoparen Petter;

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Vad har vi gjort?

I veckan lanserade vi Finax nya müslisite tillsammans med Iseqqavoq och Finax. Vi är jättestolta över den och speciellt stolta över de otroliga bilderna som vår designteam, under ledning av Kicki Persson tagit. Kolla gärna på siten och låt dig inspireras till att äta mer nyttig müsli, utan tillsatt socker.

Dessutom har vi haft workshops med Tourism in Skane och Malmö Symfoniorkester. Två projekt som vi verkligen brinner för då vi har en del skåningar här på kontoret och dessutom en del musiker. Innehållsproduktionen börjar ta fart. Denna veckan har vi producerat en videoinbjudan för ett event på it-konsultföretaget Purple Scout och spelat in en utbildning åt Pixelant. Dessutom har vår e-commers-guru Adam Feldt klippt sig.

foto: http://picjumbo.com/

Vad gör vi nu?

Med kunder som VisitSweden, Tourism in Skåne, Ystad Saltsjöbad och Landskrona kommun gäller det att hålla koll på trenderna inom destinationsmarknadsföring. Detta är ett av de mest dynamiska områden på nätet just nu, då turismen är en snabbväxande bransch och allt fler surfar på mobila enheter. Dessutom söker vi allt fler gånger och jämför mer och mer innan vi fattar köpbeslut. Skandinavien gör extra bra ifrån sig i detta segment, då inte färre än 7 av de 20 bäst designade siterna marknadsför Skandinaviska resmål.

Vad ska vi göra?

Gott folk, vi behöver hjälp. Det är så att vi får mer och mer att göra och behöver och vill ha två nya kollegor. En VD-assistent till vår eminenta VD Liselott Lading och en ny digital affärsutvecklare för att skugga affärsuvecklaren och initiativtagaren till Resultify, Fredrik Ardmar. Dessa människor skall ha gott humör, sinne för humor och förstå vikten av att man sätter på en ny kanna kaffe om man tar sista slurken i kaffebryggaren. Sen finns det en del formalia som Liselott och Fredrik önskar att de kan. Det kan du läsa om här (VD-assistent) och här (Digital affärsutvecklare).

The post Nya projekt kräver nyanställningar på Resultify appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss