Resultify fortsätter växa med Ehsan Noroozi

Resultify fortsätter växa med större och större talanger. Sedan 2013 är journalisten, krönikören och radiorösten Ehsan Noroozi med i Resultify-familjen. Han ansvarar för innehållet vi producerar och beställer för oss själva och våra kunder. Relevant innehåll på webben är A och O. Innehållet blir allt viktigare online. Det måste vara relevant och underhållande och de verktyg ...

The post Resultify fortsätter växa med Ehsan Noroozi appeared first on Resultat på webben.

 

Resultify fortsätter växa med större och större talanger. Sedan 2013 är journalisten, krönikören och radiorösten Ehsan Noroozi med i Resultify-familjen. Han ansvarar för innehållet vi producerar och beställer för oss själva och våra kunder. Relevant innehåll på webben är A och O.

Innehållet blir allt viktigare online. Det måste vara relevant och underhållande och de verktyg som sökmotorerna använder för att bedöma en viss sidas innehåll är idag så vassa, att det inte längre finns några genvägar. Med andra ord är det mer kostnadseffektivt att producera rätt, relevant och rättformaterad innehåll som skapar värde än det någonsin varit.

Ehsan Noroozi 2014

Förbättra besökarens intryck

Det är lika bra att direkt producera högkvalitativa och relevanta texter, bilder och videor för att bättra på inte bara sökmotorernas intryck av hemsidan och även de riktiga besökarnas intryck.

“Det handlar om en viss retorik och ton. Vår kunder vill upplevas som professionella, men aldrig stela, och det är en svår balansgång. En som Ehsan behärskar mycket väl.” – säger Liselott Lading, VD på Resultify AB

I och med rekryteringen av Ehsan Noroozi, har Resultify expanderat till att även leverera innehåll till sina kunder. In-house producerat och kvalitetssäkrat innehåll i form av text, foto, audio och video.

“Vår affärsidé är ju att affärsutveckla våra kunders verksamheter online. Vi köper fortfarande in en del tekniska tjänster i samband med uppbyggandet av hemsidor, men just innehållsbiten är det tryggast att ha in-house, då det kräver en annan fingertoppskänsla.”- Liselott Lading.

Journalistik och marknadsföring?

De journalistiska arbetsmetoderna och insikten kring dessa är en förutsättning för alla seriösa innehållsproducenter, vare sig det sker i text, ljud, video eller bildform. Risken är stor att innehållet annars upplevs som brus och irrelevant för den tilltänkta målgruppen.

 

En gedigen mediabakgrund

Med succéer som Din Gata 100.6 och Musikhjälpen i bagaget har Ehsan Noroozi en tung bakgrund inom media och medieproduktion. Han hav även agerat krönikör i Faktum och kan numera höras som programledare på Karlavagnen i P4 lite då och då.

“Det är de muskler vi behöver för att ta oss an större kunder med långsiktiga satsningar” – avslutar Lading.

Lär känna Ehsan mer här: ehsan.rocks

The post Resultify fortsätter växa med Ehsan Noroozi appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss