Resultify på Internet i Fokus

Resultify var med på Internet i Fokus i Ystad och pratade om att skapa framgång och resultat på webben. Vi pratade om vikten av att definiera tydliga och mätbara digitala mål direkt kopplade till företagets övergripande affärsmål. Många ville vara med och berätta om sina företag och passa på att spela Menga!

The post Resultify på Internet i Fokus appeared first on Resultat på webben.

 

Resultify var med på Internet i Fokus i Ystad och pratade om att skapa framgång och resultat på webben. Vi pratade om vikten av att definiera tydliga och mätbara digitala mål direkt kopplade till företagets övergripande affärsmål.

Många ville vara med och berätta om sina företag och passa på att spela Menga!

 

<iframe width="770" height="433" src="http://www.youtube.com/embed/hpeQRQu9J9M?feature=oembed" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

The post Resultify på Internet i Fokus appeared first on Resultat på webben.

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss