Thomas Panduro från Panduro Hobby – Friday inspiration lunch

Precis innan jul fick vi besök av Thomas Panduro, en av de tre bröderna som äger Panduro Hobby, som berättade om företaget och vägen fram till att bli Europas största på pyssel. Ett malmöbolag från Köpenhamn Operativt jobbar han som marknadschef och deras e-handel som vi hjälper till att utveckla, är en vidareutveckling av deras ...

The post Thomas Panduro från Panduro Hobby – Friday inspiration lunch appeared first on Resultat på webben.

 

Precis innan jul fick vi besök av Thomas Panduro, en av de tre bröderna som äger Panduro Hobby, som berättade om företaget och vägen fram till att bli Europas största på pyssel.

Ett malmöbolag från Köpenhamn

Operativt jobbar han som marknadschef och deras e-handel som vi hjälper till att utveckla, är en vidareutveckling av deras postorder katalog. Och allt styrs från Malmö. Men företaget startades i Köpenhamn. Det var Thomas farfar som började med souvenirer och smycken. Idag finns det en RnD avdelning i Malmö där kreativa produktutvecklare garanterar ständigt nya saker att inspireras av.

The post Thomas Panduro från Panduro Hobby – Friday inspiration lunch appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss