Veckan i korthet

Är du fortfarande på sommarsemester? Resultify bjuder dig på en sommarcocktail av de hetaste nyheter inom den digitala världen med färska insikter och is-coola infographics. Skål! Måndag 7 lärorika presentationer från sommarens MozCon konferens i Seattle. Låt dig inspireras! 7 Empowering Presentations and More from MozCon Tisdag Skip this if you dare! En youtube-reklam man ...

The post Veckan i korthet appeared first on Resultat på webben.

 

Är du fortfarande på sommarsemester? Resultify bjuder dig på en sommarcocktail av de hetaste nyheter inom den digitala världen med färska insikter och is-coola infographics. Skål!

Digital marknadsföring cocktail

Digital marknadsföring cocktail

 

Måndag

7 lärorika presentationer från sommarens MozCon konferens i Seattle. Låt dig inspireras!

7 Empowering Presentations and More from MozCon

Tisdag

Skip this if you dare! En youtube-reklam man bara inte kan hoppa över.

Saving Puppies By Watching YouTube Ads Is Genius

Onsdag

Lögn, förbannad lögn och statistik! Vi tittar på siffrorna som ljuger för oss och lär oss läsa mellan raderna.

Att tolka data och se till dess context.

Torsdag

Tror du att tiden inte räcker till för att både driva ett företag och skriva en blogg? Tänk igen! Här är en guide hur man gör:

How I Write 8 Blog Posts a Week While Running 2 Companies – Search Engine Journal

Fredag

Vårt nyaste tillskott i Resultify-familjen är här! Välkommen John ”Rockboy” Björner! En vecka gammal och redan bra koll på musik & marknadsföring, framtiden ser ljus ut!

Vårt nyaste tillskott i Resultify-familjen är …

Har du läst en artikel som du anser att andra bör läsa? Tveka inte och dela med dig av den i kommentarsfältet nedan. Vi ses nästa fredag!

The post Veckan i korthet appeared first on Resultat på webben.

 

Mätbara Resultat

Resultify gör dina digitala kanaler mätbara och lönsamma. Med smarta lösningar från hela den digitala paletten, hjälper vi dig planera, uppdatera, marknadsföra och optimera din digitala kanal.

Vill du ha mätbara resultat från dina online kanaler? Kanske vi kan hjälpa till? Kontakta mig på (+46) 70 277 21 73. Liselott Lading.

Om oss