Behöver du Google Analytics hjälp?

Kontakta oss
Kontakta oss gärna!
040-60 60 898

Hör av dig om du har frågor.

Implementering och hjälp med Google Analytics

Osäker på om du har den mest lämpliga uppsättningen av Google Analytics för just din site eller ditt företag? Eller kanske du är i full färd med att lansera en ny site eller tjänst och vill få ut så bra data som det bara är möjligt?

Certifierade i Google Analytics

Oavsett vilken utmaning du än har kan en av Resultifys certifierade analyticsexperter hjälpa dig lyckas med din implementering av Google Analytics för bästa effekt. Vi hjälper dig lägga grunden för din statistik- och datainsamling på ett sätt som gör det lättare för dig att kunna följa upp hur pass bra dina affärsmål understöds av din digitala närvaro. 

Vi anpassar efter dina förutsättningar och projektets omfattning och föreslår de lösningar som vi tror passar din organisation allra bäst. Vare sig det gäller implementering av e-handelsspårning, Google Tag Manager eller dashboards i Analytics, RaventoolsKlipfolio eller Geckoboards så har vi kompetensen som kan ge dig de bästa förutsättningarna för att dra de viktigaste insikterna.

Implementeringen av Google Analytics eller motsvarande mätverktyg landar i att din webbplats mäts på ett sätt som passar din organisation och era behov. Statistiken samlas in på ett sätt och med en metod som vi rekommenderar och som vi tillsammans bestämmer på förhand.

– Behovsanalys

Vi tittar på dina affärsmål och konstaterar tillsammans vilken information som behövs för att uppfylla dessa.

– Teknisk analys

Vi går igenom din nuvarande mätning och identifierar förbättringsområden, samt särskilda behovsområden.

– Genomförande

Tillsammans med ansvariga hos ditt företag, samt övriga resurser och leverantörer, ser vi till att driva igenom ovanstående åtgärder.

– Measurement plan

Vi beskriver och sammanfattar de åtgärder som behöver genomföras för att nå dit vi vill.

– Kvalitetssäkring

Vi går igenom de åtgärder som utförts och kontrollerar resultatet av dem i form av den data som vi nu har tillgång till.

– Utbildning i Google Analytics

Du får en crash course i hur du bäst kan utnyttja analytics för att dra insikter om din affär som du kan använda för att vidareutveckla din organisation.


Ditt resultat

Slutresultatet blir att du får tillgång till kvalitativt dataunderlag enligt en uppsättning som passar just din organisations behov. Vi tar även höjd för dina framtida behov och använder mätverktygens funktionalitet i så stor utsträckning som möjligt för att se till att du är redo för remarketing och benchmarking av din webbplats.

Givetvis ingår alltid lathund och referens för vad som mäts på webbplatsen, och hur.

Har du frågor kring implementering av Google Analytics? Kontakta vår certifierade Analytics-expert Fredric! 

Som ett komplement till detta erbjuder vi även en mer avancerad tjänst i form utav ”Målmätning” – här använder vi egenutvecklad funktionalitet och ett strategiskt upplägg för att hjälpa våra samarbetspartners att mer effektivt beräkna värdet av sin marknadsföring.

Vad är nästa steg?

Kontakta vår certifierade Analytics-expert Fredric.

Fredric Lundgren
ANALYS OCH OPTIMERING

Mobil:   +46 735 17 91 35
E-post: fredric@remove-this.resultify.se
Twitter: @fredricl

Kontakt

Google Partner

Resultify är certifierad partner inom Google Analytics och Google Adwords.

Behöver du hjälp med Google analytics eller implementering?
Fredric Lundgren
ANALYS OCH OPTIMERING

Mobil:   +46 735 17 91 35
E-post: fredric@remove-this.resultify.se

Kontakt

Resultify is a Certified GACP - Google Analytics and Tag Manager partner