Sökmotoroptimering SEO

Hjälp din målgrupp hitta dig online!

Kontakta oss
Kontakta oss gärna!
040-60 60 898

Hör av dig om du har frågor.

Vad innebär SEO?

SEO, eller sökmotoroptimering, handlar om att göra det enklare för din målgrupp att hitta dig, att säkerställ att du är synlig i rätt sammanhang så att du kan få fler besökare som konverterar eller genomför ett köp. 

Det är ett hantverk, precis som matlagning. Alla kan kasta ihop föda, men alla blir inte stjärnkockar. Det tar tid, engagemang, fingertoppskänsla och träning. Massor med träning.

SEO-processen

Vi börjar med ett inledande möte där vi formulerar en behovsbeskrivning. Vi gör en teknisk analys och en innehållsanalys över hur läget ser ut idag och utformar sedan rekommendationer för hur vi bör gå vidare. 

Därefter tar våra kunniga digitala marknadsförare över och sätter igång med implementering och knyter an med dig inför uppföljning som sker månadsvis.

SEO handlar om balansen mellan teknik, innehåll och profilering. Vår prisbelönta copywriter och king of content ansvarar för att innehållet håller topkvalitet.

Våra digitala marknadsförare har specialistkompetenser inom saker som webbutvecklare och informationsteknik och känner till vilka kriterier som är relevanta i sökmotorindexeringen just nu, hur det var förr och vilka förändringar som är på väg.

Vad får du?

Partnerskap inom SEO

Med Resultify som SEO partner får du en tjänst som håller i längden, trots att SEO är föränderligt. Vi bryr oss om dig, matchar ditt innehåll och din teknik mot din målgrupps behov och beteende och vi kan erbjuda löpande rapportering och föreslå åtgärder baserat på hur din SEO och dina resultat utvecklar sig.

Komplett SEO strategi och implementering

Innan du väljer en SEO partner eller leverantör bör du ha funderat på vilka som ingår i din målgrupp och vad som är viktigt för dem.

Har du precis eller ska du precis utveckla en ny webbplats? Då är det som absolut bäst läge att SEO-säkra den för att få ut det mesta av dina pengar.

SEO analys och rapportering

En webbplats som inte har de rätta tekniska eller inehållsmässiga förutsättningarna riskerar att gå miste om många besökare, och även om du tror att du eller webbyrån har koll, så kan vi göra den där lilla, men ack så viktiga skillnaden mellan 90 och 100%.

Resultatet av ett väl genomfört SEO arbete bör vara fler relevanta besökare eller kvalitetsbesök till din webbplats och därigenom även ett ökat antal konverteringar. 

Det stora värdet är dock ökad kontaktyta vilket betyder att du får förutsättningarna att skapa en lojal kundbas eller varumärkesambassadörer.

SEO optimering

Med Resultify som SEO partner får du dels en teknisk analys av din webbplats ur SEO-perspektiv och en innehållsmässig analys av din webbplats. Baserat på detta får du förslag på vad som behövs göras. Om du vill, så utför vi även förslagen. Vi genomgör även en uppföljning.

Resultify kan erbjuda löpande rapportering, och som en del av våra övriga tjänster, input, kravställning och hjälp med praktiskt genomförande av samtliga åtgärder utifrån insikter.

Vad är nästa steg?

Kontakta vår certifierade Analytics-expert Fredric.

Fredric Lundgren
ANALYS OCH OPTIMERING

Mobil:   +46 735 17 91 35
E-post: fredric@remove-this.resultify.se
Twitter: @fredricl

Kontakt

Google Partner

Resultify är certifierad partner inom Google Analytics och Google Adwords.

Sökmotoroptimering (SEO) hjälper dig få fler relevanta besökare till din webbplats.
Fredric Lundgren
ANALYS OCH OPTIMERING

Mobil:   +46 735 17 91 35
E-post: fredric@remove-this.resultify.se

Kontakt

Resultify is a Certified GACP - Google Analytics and Tag Manager partner