Möt Super-Sarah, ny praktikant på Resultify

Hon studerar en dubbel kandidatexamen i organisation, ledarskap och produktionsledning inom media samt har en tendens att “dansa fram genom livet mest hela tiden”. Vi är glada att välkomna energiknippet Sarah Lindahl som praktikant hos oss på Resultify.

Hur hamnade du här, i Resultifys digitala nördvärld?

– Jag läste en kurs på Malmö Universitet i höstas, utanför mina program, som heter "Att skriva och publicera i digitala medier" och blev oerhört inspirerad av vår föreläsare Anna Sandahl. Hon är delägare i Resultify och efter att ha tittat närmare på byrån kände jag att det var här jag vill göra min praktik! Jag kommer att vara på Resultify hela våren.

Vad vill du lära dig mer av?

– Hur projektledning sker i praktiken. Jag har läst mycket teori om projektledning och tycker att det ska bli spännande att se hur det ser ut på Resultify.

Var hittar du inspiration om marknadsföring?

– Jag lyssnar mycket på olika podcasts, följer en rad olika bloggar och försöker ta del av de olika debattartiklarna som skrivs om trender inom digital marknadsföring.

Och vad gör du när du tror att ingen ser?

– Det låter så klyschigt att säga det, men jag dansar. Helst hela tiden! (Men aldrig när någon ser.)

Välkommen Sarah, vi hoppas du ska trivas!

Läs mer om vad Resultify erbjuder här.