Möt Vinnar-Anton, ny praktikant på Resultify

Han har siktet inställt på Resultifys webbutveckling och njuter av att dyka in i Fantasy Football när han får en stund över. Säg hej till Anton Titoff, ny praktikant på Resultify, direktimporterad från programmet Medieproduktion och processdesign vid Malmö universitet.

Hur hamnade du här, i Resultifys digitala nördvärld?

– Jag läser sista terminen på programmet Medieproduktion och processdesign vid Malmö universitet, och fick tips om Resultify av en klasskamrat som gjort ett arbete om arbetsprocesser i samarbete med er. Jag fick goda intryck av Resultify. Ni jobbar med det jag är intresserad av att jobba med i framtiden. Nu kommer jag att vara här i åtta veckor från och med februari.

Vad vill du lära dig mer om?

– På Malmö universitet har jag fått kunskaper inom grafisk produktion, produktionsledning och webbutveckling, men jag skulle vilja lära mig mer om just webbutveckling, både frontend och backend. Jag vill lära mig hur det går till “i verkligheten”, tillämpa mina kunskaper och få nya erfarenheter.

Var hittar du inspiration om marknadsföring?

– Mest från bloggar och tidskrifter som bevakar utvecklingen i branschen. Sajter som till exempel Pluralsight är också kanon när det kommer till att lära sig nya saker och hänga med i svängarna.

Och vad gör du när du tror att ingen ser?

– Sköter om mitt Fantasy Football-lag. Det är enormt viktigt för mig att vinna över mina kompisar. Mycket prestige!

Välkommen Anton, vi hoppas att du ska trivas!

Läs mer om vad Resultify erbjuder här.