Marketing Mix Modelling

Möt webb-Patrik, en sucker för minimalism och ny praktikant på Resultify

Rena, enkla hemsidor utan för mycket detaljer. Det är sweet music för Patrik Drivstedts öron. För att bli proffs på att hjälpa företag att få enklare och tydligare webb har Patrik hoppat ombord som praktikant på Resultify i 16 veckor.

Hur hamnade du här, i Resultifys digitala nördvärld?

– Jag läser CMS Webbutveckling på Medieinstitutet och blev tipsad om Resultify av en kurskamrat. Jag valde mellan två praktikplatser och efter att ha läst mer på Resultifys hemsida blev jag väldigt intresserad och sökte hit. Nu ska jag vara här i 16 veckor.

Vad vill du lära dig mer om?

– Främst om hur jag leder ett projekt från första diskussion med kund till leverans av färdig sajt eller tjänst. Jag har redan lärt mig mycket och vill fortsätta att suga till mig kunskap.

Var hittar du inspiration om marknadsföring?

– Tittar på många olika sajter. Tycker om minimalism. Rent, enkelt utan för mycket detaljer.

Och vad gör du när du tror att ingen ser?

– Kollar på Formel 1-nyheter eller läser Sportbladet. Är mycket sportintresserad.


Välkommen Patrik, vi hoppas att du ska trivas!

Läs mer om vad Resultify erbjuder här.