Kicki Persson ny Creative Director på Resultify

Resultify växer med nytt designteam när Kicki Persson återvänder till byrån som Creative Director och Elin Hoppeler kommer in som Art Director.

Efter ett drygt år som Art Director på KAN återvänder Kicki Persson till Resultify för att leda byråns designarbete som Creative Director.

Kicki Persson har tidigare jobbat på Resultify som Art Director och fotograf. Hon vann då bland annat Svenska Designpriset tillsammans med Resultify-teamet för sin webbdesign till Malmö Symfoniorkester, och var med och tog fram designen till Visit Swedens webbplats, Sveriges officiella turistsajt.

Nu blir hon kreativt ansvarig på Resultify och en del av ett växande designteam med fokus på kreativ konceptutveckling och digital design.

– Som Creative Director på Resultify kommer jag inte enbart att jobba med de kreativa delar man typiskt förknippar med rollen. Nu när allt fler beslut tas utifrån data blir den kreativa processen enligt mig viktigare än någonsin, inte minst som grund för AB-tester och annan optimering. För mig innebär det att jag får möjligheten att leva och skapa i mötet mellan kreativitet, data och teknik, säger Kicki Persson.

Samtidigt får byrån en ny Art Director i form av Elin Hoppeler. Hoppeler har tidigare arbetat med formgivning på Campfire Marketing och Relevans.

– I all kommunikation Resultify skapar står våra kunders kunder i centrum. Content marketing och storyscaping handlar om engagemang, och för att skapa effektiv kommunikation som engagerar våra kunders kunder längs hela köpresan behöver vi konceptualisera brand promises och USP:ar på ett holistiskt vis, säger Jesper Fuglsang, vd på Resultify.

– Med Kicki och Elin som nya kreativa superstars får vi inte bara fler krafter i detta konceptualiseringsarbete, vi får också några ytterst kompetenta, kreativa och härliga personligheter till Resultify. Det är jag jätteglad för.