Månadstjänst: Löpande rådgivning

Få hjälp med marknadsföring och webb när du behöver

Ingen kan vara expert på allt. Därför är det guld värt att du har en extern, personlig rådgivare att vända dig till, som avlastar dig, hjälper dig och utmanar dig så att du ständigt ser resultat och blir bättre.

Löpande rådgivning fungerar som avlastning till ditt eget marknadsteam, samtidigt som du kan få just den unika expertis du behöver. Du köper ett antal timmar av oss per månad som vi dedikerar till att hjälpa dig att få så bra resultat av din marknadsföring som möjligt. Timmarna kan vara fasta eller löpande beroende på vad som passar dig.

Du kan ringa oss, mejla oss, träffa oss eller ta hjälp av oss med att driva projekt eller sköta den löpande marknadsföringen. Självklart kan du spara de timmar du inte använder till kommande månad.

Egen kontaktperson och tillgång till vassa specialister

Vi ger dig rådgivning inom webb och digital marknadsföring, och har specialister och experter inom AdWords, Facebook, LinkedIn, WordPress, Typo3, copywriters, grafiker och redaktörer för sociala plattformar och PR. Resultify har också lång erfarenhet av att hålla utbildningar för dig som vill bredda kompetensen i ditt eget team.

Bättre resultat och fler perspektiv – tänk annorlunda

Med löpande rådgivning på månadsbasis når du resultat snabbare. Du får effektivare planering, nya perspektiv både från insidan och utsidan och hjälp att ha framförhållning i din produktion och med kreativa idéer. Vi har koll på allt från algoritmer till GDPR och kan ge dig löpande input eller en heads-up om vi märker att något måste justeras.

Har du frågor om rådgivning eller vill du diskutera vilket upplägg som skulle passa dig bäst?

KONTAKTA: