Dessa tjänster kan Resultify erbjuda

Tjänster

Rådgivning och strategi

Hur når du effektivast er målgrupp? Hur är det smartast för dig att fördela din marknadsbudget över året och hur kan du mäta effekten? Få personlig vägledning i din dagliga marknadsföring utifrån dina affärsmål, både det lilla och det stora. Vi ger dig expertstöd i planering, genomförande och uppföljning och hjälper dig längs hela vägen.

Kommunikations­strategi
Handlingsplan / Digital strategi
Marknadsplan
Storyplan / Contentplan
Månadstjänst: Löpande rådgivning

Innehåll

Ett målgruppsanpassat innehåll är själen i din digitala marknadsföring. Genom att förstå dina kunders behov på djupet skapar vi en engagerande story längs hela kundresan. Rätt innehåll till rätt målgrupp ger ett starkare varumärke och bättre konverteringar i dina digitala kanaler.  

Idé- och koncept­utveckling
Content marketing
Copywriting
Foto, film och podcast

Teknik och webb

Oavsett om du behöver en riktigt snygg webbplats, en lönsam e-butik eller effektiva digitala kampanjer utvecklar och designar vi lösningar som tekniskt ligger i framkant. Med vårt supportavtal är du säker på att din plattform alltid levererar optimala resultat.

Webbsidor
E-handels­lösningar
API och integrationer
Ad-tech och scripting
Intranät/­extranät

Analys

Genom att löpande följa upp, analysera och utvärdera effekten av din marknadsföring kan vi därefter använda datan för att planera och optimera dina framtida aktiviteter. Vi identifierar kontaktytorna som genererar mest försäljning och störst kundvärde, så att du kan lägga dina resurser där de ger bäst resultat.

Analytics-konfiguration
360-graders mätning
Google Tag Manager
Predictive analytics

Optimering

Vi anpassar alla dina digitala lösningar för att effektivt indexeras i sökmotorer. Utifrån data optimerar vi löpande dina digitala aktiviteter. Genom att förstå hur dina kunder interagerar med ditt varumärke förbättrar vi ständigt resultatet av din marknadsföring och försäljning.

Sökmotor­optimering
Marketing ROI
Konverterings­optimering
Funnel och checkout

Utbildning

Få ett försprång på marknaden genom att öka kunskapen inom digital marknadsföring tillsammans med våra experter. Vi samlar de bästa inom vårt område och erbjuder utbildningar och praktisk handledning som skräddarsys för dig och din organisation – kunskaper ni kan implementera direkt.

Sociala medier
Analytics
SEO
Wordpress
TYPO3

Annonsering

Vi hjälper dig att planera, utforma och följa upp digital annonsering på olika plattformar. Tillsammans definierar vi mätbara mål, analyserar dina förutsättningar och tar fram en handlingsplan för de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål – och mäter löpande resultatet.

AdWords
Sociala medier
AdForm och GDN
Retargeting

UX/design

När intuitiva gränssnitt samspelar med målgruppsanpassad design skapas en oslagbar användarupplevelse som lotsar besökaren framåt längs kundresan. Vi tar fram er grafiska identitet och skapar attraktiva visuella flöden som lyfter fram strategiska budskap, stärker varumärket och konverterar besökare till leads.

Visuell UI och UX
Grafisk design
Wireframe och prototyp
Mood-boards