Möt Christin - vår nya HubSpot-specialist och digitala marknadsförare

Vi är oerhört glada över att introducera och välkomna Christin Eriksson till Resultify-teamet. För att ni alla ska få en bättre inblick i vem Christin är och vad hon kommer att bidra med, har vi sammanställt några av hennes tankar och erfarenheter.

En ny resa börjar

När vi frågade Christin om vad som lockade henne till att söka och bli en del av Resultify och sin nya roll, delade hon med sig av sitt första intryck.

"Jag hade definitivt hört talas om Resultify tidigare, men visste inte så mycket om dem. Jag var sugen på att prova hur det är att jobba på en byrå och rollen som kombinerad HubSpot-specialist och digital marknadsförare lät väldigt spännande. Vidare under intervjuerna fick jag väldigt bra intryck av både företaget och rollen."

En bakgrund fylld med kreativitet och analys

Med en bakgrund som designer och produktutvecklare inom modebranschen och en senare utbildning som Digital Analytics Specialist på IHM har Christin en kombination av kreativitet och analytisk förmåga. Hon har genom tidigare jobb skaffat sig en bred erfarenhet inom digital analys, spårning och mätning, rapportering, marknadsföring och säljstrategi. Med hennes kunskap inom HubSpot vill hon hjälpa kunder att jobba datadrivet och förmedla ett helhetstänk.

Kortsiktiga och långsiktiga mål

Christins nuvarande mål är att komma in i gänget på Resultify och förstå mer om hur byrå-branschen fungerar. Hon ser även fram emot att delta i kundmöten och förstå deras behov. På längre sikt ser hon fram emot att driva egna projekt med kunder.

Drivkraften

När det gäller det som driver Christin och ger energi i karriären, delar hon med sig av sitt brinnande intresse för ständig inlärning och utveckling.

"Att ständigt lära mig nytt, känna att jag utvecklas och utmanas är något som verkligen driver mig framåt."

Intressen och fun fact

Avslutningsvis delade Christin med sig av en personlig detalj - att hon testade en Tai chi-kurs under våren, men insåg att det inte var något som riktigt tilltalade henne. När vi bad henne om en reserekommendation, föreslog hon entusiastiskt att att vandra i bergen i Georgien.

Med Christins entusiasm, bakgrund och passion för kontinuerlig utveckling ser vi fram emot att se hur hon kommer att berika Resultify-teamet och bidra till framgångar. Låt oss tillsammans välkomna henne och önska henne en fantastisk resa här på Resultify!

Kontakta oss så berättar vi mer.