Fem Malmöbyråer går samman som Resultify

När kreativitet, data och teknik samspelar allt mer krävs nya typer av aktörer för att kunna möta företagens krav på helhet och resultat i marknadsföringen. Nu går fem Malmöbyråer samman som Resultify med ny vd från mjukvaruföretaget Qlik, och vill leverera affärsvärde genom att kombinera kreativitet och datadriven analys. 

Resultify är specialiserade på att mäta och optimera resultatet av digital marknadsföring och går nu ihop med webbyråerna IQQ och Pixelant, kommunikationsbyrån Campfire Marketing samt contentbyrån Ode Agency, för att ta ett helhetsgrepp om digital marknadsföring, försäljning och kommunikation. Den resultatdrivna approachen behålls. 

− I den förändringsprocess som pågår ska vi leverera ett större affärsvärde tillsammans. Det blir en spännande utmaning att ta tillvara all den potential som finns här. Jag är stolt och glad att få representera den kompetens och det driv jag ser. Att dessutom få vara med och vidareutveckla vårt gemensamma erbjudande gör detta till en resa av sällan skådat slag, säger Klas Hansson-Gladh som blir ny vd för Resultify. Han kommer senast från rollen som Senior Global IT Manager på Qlik i Lund. 

Kreativitet och datadriven analys en vinnande kombination

De fem systerbolagen huserar redan i samma lokaler i Malmö och jobbar tätt ihop som underleverantörer åt varandra. Tillsammans bildar bolagen ett både bredare och vassare Resultify som ska fungera som en digital helhetspartner – ett upplägg man redan jobbar med och ser ett växande behov av.  

− Vi var tidigt ute med att fokusera på mätning och analys av det faktiska värdet av marknadsföring. Nu tar vi konceptet till nästa nivå genom att integrera även de kreativa, konceptuella och tekniska dimensionerna av våra kunders digitala närvaro. Tillsammans har vi ännu större möjlighet att hjälpa våra kunder att lägga fokus där de får bäst resultat, säger Fredrik Ardmar, tidigare vd på Resultify. 

Alla medarbetare från de respektive bolagen – drygt 52 anställda i tre länder – följer med in i Resultify, som har huvudkontor i Malmö och även bedriver verksamhet i Oslo och Ukraina. 

För mer information kontakta:
Robert Lindh, Sales Manager Resultify Sverige: 0760-01 25 61robert@resultify.se

Kontakta oss så berättar vi mer.