JASMINE SILFVER - NY FRONTEND DEVELOPER PÅ RESULTIFY

 

Resultify växer! Nu i höst kom Jasmine Silfver på plats för att stärka upp teamet av webbutvecklare med vassa kunskaper inom frontend development. 

Möt Jasmine, ny frontend developer på Resultify! Som frontend developer jobbar Jasmine med att ta idé till verklighet genom att utveckla webbsidor i TYPO3, JavaScript, HTML och CSS. 

- Frontend innebär egentligen allt som rör användarvänligheten. Det gäller att säkerställa att hemsidan har hög kvalitet och är lättnavigerad för användaren. 

Jasmine älskar att skapa och har alltid många projekt igång. Att se något växa fram och känslan av att lyckas lösa problem längs vägen är en stark drivkraft, därför kändes valet att arbeta med frontend och webbutveckling helt naturligt.

- Det är ännu ett sätt för mig att vara kreativ. Dessutom störde jag mig på alla dåliga webbsidor där ute och tänkte att detta kan jag göra bättre!

Hennes resa på Resultify började när hon gjorde praktik under utbildningen och har känt sig som en Resultifier sedan start. Nu är hon glad att vara tillbaka och ser fram emot att utveckla både kundernas webbsidor och sina egna kunskaper varje dag. 

Vill du ta din idé till verklighet och bygga en ny webbsida? Tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss så berättar vi mer.