Resultify går in som ny partner till Connect Sverige

Resultify ser fram emot ett starkt, givande samarbete med vår nya partner, Connect Sverige Region Syd. Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet, samt att ge dem de verktyg och insikter som de båda behöver för att lyckas med sin gemensamma tillväxtresa.

Som ny partner ser vi fram emot att stötta näringslivet och Skånes startups med vår långa erfarenhet och kompetens inom datadriven marknadsföring

Resultifys fokus på att skapa resultat genom data och insikter är extra intressant eftersom datadrivna beslut gynnar både investerarna, startupbolagen och marknaden, men även i slutändan samhället i stort.”, säger André Johansson, VD på Connect Sverige Region Syd.

Resultify är en resultatbyrå, vilket betyder att vi bryr oss om kundernas affär och affärsmål på ett annat sätt än traditionella marknadsbyråer. Vi antingen stöttar eller går in som kundens marknadsföringsavdelning, men gör det utifrån ett helhetsperspektiv där marknadsföring, försäljning, leads och datadrivna insikter hänger ihop.

Att bli partner till Connect känns kanon. Kan vi få fler och starka bolag så gynnar det definitivt regionen. Där tror vi att vi kan bidra.”, säger vår VD Robert Bråkenhielm.

Vi kör igång samarbetet med ett kunskapsseminarium i Malmö den 25/5 där du lär dig om hur man bygger tillväxt med hjälp av insikter grundade i data. Välkommen att medverka på plats eller digitalt på Zoom! Mer detaljer och anmälan här. 

Vill du diskutera datadriven marknadsföring och hur det kan hjälpa ditt företag? Tveka inte att kontakta oss nedan!

Om Connect:
Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. På Connects plattform matchas rätt entreprenörer med rätt investerare. Det gör vi genom att ge dem de verktyg och insikter som de båda behöver för att lyckas med sin gemensamma tillväxtresa. Därigenom förkortar vi vägen till hållbar och varaktig tillväxt.

Kontakta oss så berättar vi mer.