Effektivt och flexibelt med HubSpot för
Sana Pharma Medical

 

Bakgrund

Sana Pharma Medical optimerade sin webbplatsadministration genom att implementera HubSpot som sin helhetslösning. De övervann sin utmaning med att hantera flera spridda webbplatser på olika verktyg, samtidigt som de fick ökad flexibilitet. 

Sana Pharma Medical grundades i Norge år 2014 är ett nordiskt läkemedelsbolag med ett starkt engagemang för att förbättra hälsa på ett hållbart sätt.

Kundens problem

Sana Pharma Medicals utmaning var att hantera flera spridda webbplatser på olika verktyg, vilket innebar mycket underhållsarbete. Alla dessa olika verktyg begränsade såklart även deras flexibilitet. Genom att ta steget och implementera HubSpot som deras helhetslösning kunde de revolutionera sin webbplatsadministration.

Sana Pharma Medicals inledde sin verksamhet med att fokusera på CMS och webbplatsadministration, men de strävar även efter att vara förberedda för smidig integration av marknadsförings- och försäljningsfunktioner när rätt tidpunkt kommer.

Med HubSpot fick Sana Pharma möjligheten att samla allt under ett enda verktyg. Resultatet? En enkel och överskådlig hanteringsprocess för alla deras olika marknader och länder. Genom att dra nytta av HubSpot kunde de effektivisera sitt arbete och spara tid på att slippa jonglera mellan olika plattformar.

"Flytten till HubSpot har gett oss en ny dimension i vår digitala resa. Det stabila, enkla och lätthanterade i kombination med de oändliga möjligheterna kring marknad och sälj gör Hubspot till ett självklart val för oss. Med Resultify som partner känner vi oss alltid trygga med en leverans av högsta klass", berättar Paul Friberg, Digital Manager på SanaPharma Medical.

Lösning

Vi rekommenderade Sana Pharma Medical att satsa på HubSpot som plattform eftersom det är en dynamisk och användarvänlig lösning som passar deras specifika behov. Genom att implementera HubSpot kunde vi hjälpa dem med marknadsföringsautomation, kundhanteringssystem och kundtjänstverktyg. Kunden bidrog genom att specificera sina behov, anpassa och konfigurera plattformen, samt delta i utbildning och användaradoption. Tillsammans skapade vi en effektiv lösning för att förbättra deras marknadsföring, försäljning och kundtjänst. 

Resultat

Ökad effektivitet och flexibilitet möjliggörs tack vare den otroligt smidiga och kostnadseffektiva lösningen, där hosting och SSL-certifikat ingår som standard och samtidigt levereras med hög prestanda.

Key Success Factors

För att nå Sana Pharma Medicals mål implementerade vi ett antal viktiga funktioner:
  • Vi skapade flera nya webbplatser i HubSpot CMS för att ge en användarvänlig och attraktiv online-närvaro.
  • Genom att implementera HubSpot CRM och Marketing Hub fick vi en kraftfull verktygsset för att hantera kundrelationer och genomföra målinriktad marknadsföring.
  • Vi tog det ett steg längre genom att använda HubSpot Workflows för att automatisera marknadsföringsprocesser och säkerställa effektiva kommunikationsflöden. 

Dessa åtgärder har bidragit till att nå våra Sana Pharmas mål och skapa en mer effektiv och automatiserad marknadsföringsstrategi.

Lisa Welander, Projektledare på Resultify: 
"Samarbetet med denna kund var en ren fröjd. Kundens entusiasm och öppenhet gjorde kommunikationen smidig och effektiv. Tillsammans tog vi snabba beslut och drev projektet framåt. Resultatet är en lättöverskådlig och intuitiv hemsida. Vi fokuserade på enkelhet och användarvänlighet för att snabbt leverera den önskade informationen till besökarna. Vårt sammansvetsade team av utvecklare och designers omsatte idéer till handling och levererade webbplatsen till kunden."

Nu kan Sana Pharma Medical enkelt hantera sina webbplatser, övervaka prestanda och skapa engagerande innehåll på ett intuitivt sätt. Tack vare HubSpots flexibilitet kan de anpassa och optimera sina webbplatser efter specifika marknadsbehov utan att behöva jonglera med olika verktyg. Funderar du också på att skapa en ny webbplats där du slipper lägga tid på krångligt underhåll?
Vill du istället uppleva smidighet och effektivitet? Eller har du behov för effektivisering av processer genom automatiserad marknadsföring? Kontakta oss idag och ta din webbplats till nästa nivå med HubSpot!
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Läs mer om HubSpot CMS här
Läs mer om att automatisera din marknadsföring här. 

Kontakta oss så berättar vi mer.

Fler cases/uppdrag

naturbild på blekinge tekniska högskola

BTH ökade sin inkommande trafik med 34% genom smarta kampanjval

Blekinge Tekniska Högskola

Läs mer

Effektivt och flexibelt med HubSpot för

Sana Pharma Medical

Läs mer

Förbättrad intern effektivitet med 20% för

Learning To Sleep

Läs mer
Visa alla