TJÄNSTEOMRÅDE

Rådgivning
& Strategi

Bättre resultat tillsammans

Nå dina marknadsföringsmål så effektivt som möjligt – och planera och prioritera smart. Vi hjälper dig budgetera, mäta och analysera vilka digitala aktiviteter som ger bäst resultat för din insats. 

Hos Resultify får du en egen kontaktperson och rådgivare som hjälper dig att nå bättre resultat med din marknadsföring och webbplats.

Ta ut riktningen för din digitala affär

Det kan handla om att vi tar fram en konkret handlingsplan för att identifiera och prioritera förbättringsåtgärder för hela din digitala närvaro, eller en storyplan för att planera allt innehåll i alla dina digitala kanaler. Vi fungerar också som ditt strategiska bollplank.

Få effektivare planering, bättre framförhållning, nya perspektiv – och kreativa idéer som ger så bra resultat som möjligt. Tillsammans tar vi ut riktningen för din marknadsföring.

Exempel på utförda uppdrag

Ökad digital försäljning trots pandemin för
Örenäs Slott

Digital marknadsföring case av Resultify. Läs hur Resultify hjälpa Örenäs Slott med digital marknadsföring och försäljning genom pandemin.

Läs mer

+800% besökare till Sveaskog

Genom att använda Resultify för en handlingsplan, målinriktade aktiviteter och mätning - var kampanjgenererad avkastning mer än 15 gånger investeringen.

Läs mer

Är du intresserad av Rådgivning & Strategi

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.