HubSpot

CRM & sälj

noun-sales-4255210

HubSpot Sales Hub onboarding

Vi är certifierade HubSpot Platinum Partners och hjälper kunder med expertis i världsledande molnbaserade CRM plattformen samt dess verktyg inom sälj. Vi hanterar hela systemet: Anpassning av plattform till process och uppsättning, samt konfiguration av plattform för att stödja sälj och marknadsprocesser.

noun-speedometer-2592855

Helhetsgrepp för accelererad sälj

HubSpot är ett väldigt omfattande system med komplexa processer. Vi hjälper kund med ett helhetsgrepp på verktyget, men inte bara ur ett tekniskt perspektiv. En stor del av vår expertis är inom att använda verktyget för att förbättra och accelerera sälj och marknadsprocesser, både vid implementering och löpande. 

noun-sales-funnel-2592828

Design av säljprocess

Vi är specialister på digitala kundresor. Vi hjälper våra kunder med definiering och design av säljprocesser, och med Sales Hub skapar vi tillsammans kraftfulla köpresor som effektivt genererar leads och resultat. 

noun-data-migration-4368377

CRM data migration

Vi hjälper kunder med datamigrering till HubSpot. Datamigrering är ett av de mest kritiska stegen i HubSpot implementering. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att filer migreras i rätt format. 

noun-analysis-4749695

Analys och rapportering

Vi hjälper kunder att skapa skräddarsydda rapporter som effektivt stöttar organisationen, team och individer. 

Boka ett möte med vår expert

Övriga tjänster inom HubSpot

Är du intresserad av HubSpot

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.