HubSpot

CRM & sälj

Sales Hub

HubSpot Sales Hub onboarding

Vi är certifierade HubSpot Diamond Partners och hjälper kunder med expertis i världsledande molnbaserade CRM plattformen samt dess verktyg inom sälj. Vi hanterar hela systemet: Anpassning av plattform till process och uppsättning, samt konfiguration av plattform för att stödja sälj och marknadsprocesser.

Accelererad sälj

Helhetsgrepp för accelererad sälj

HubSpot är ett väldigt omfattande system med komplexa processer. Vi hjälper kund med ett helhetsgrepp på verktyget, men inte bara ur ett tekniskt perspektiv. En stor del av vår expertis är inom att använda verktyget för att förbättra och accelerera sälj och marknadsprocesser, både vid implementering och löpande. 

Säljprocess

Design av säljprocess

Vi är specialister på digitala kundresor. Vi hjälper våra kunder med definiering och design av säljprocesser, och med Sales Hub skapar vi tillsammans kraftfulla köpresor som effektivt genererar leads och resultat. 

CRM data migration

CRM data migration

Vi hjälper kunder med datamigrering till HubSpot. Datamigrering är ett av de mest kritiska stegen i HubSpot implementering. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att filer migreras i rätt format. 

Analys

Analys och rapportering

Vi hjälper kunder att skapa skräddarsydda rapporter som effektivt stöttar organisationen, team och individer. 

 

/

Rubriken och underrubriken visar vad du erbjuder, och formulärets rubrik spikar erbjudandet. Här kan du förklara varför ditt erbjudande så grymt att det är värt att fylla i ett formulär för.

Kom ihåg:

  • Listpunkter är jättebra
  • för att rada upp fördelarna och
  • göra besökarna till leads.

Boka ett möte med vår expert

Övriga tjänster inom HubSpot

Är du intresserad av HubSpot?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.