Colorful and patterned blob representing Resultifys creative movement.

CRO –
KONVERTERINGS-
OPTIMERING

KONVERTERINGS-
OPTIMERA
DIN WEBBPLATS

Optimera din sajt för att driva fler leads och konverteringar. Med CRO (konverteringsoptimering) anpassar våra experter din webbplats från grunden för att få fler av dina besökare att klicka, boka, ringa, fylla i formulär och köpa av dig.

Något av det mest avgörande för din digitala affär är hur effektivt dina digitala kanaler konverterar leads. CRO (konverteringsoptimering) innebär att vi justerar alla delar av din webbplats så att dina besökare enklare kan konvertera. Vi gör en analys av din sajt och kartlägger konkreta åtgärder som kan öka konverteringsgraden. Det kan röra sig om designjusteringar, att minska laddningstiden för olika sidor, ändra navigeringen i menyn eller placera knappar där dina kunder enklast klickar. 

När din sajt är konverteringsoptimerad kommer den att ha ett tydligt flöde som leder dina besökare dit du vill – kanske till ett formulär, en kontakt-knapp eller beställning av en fylld varukorg. Oavsett om du väljer att själv genomföra förbättringarna, eller tar hjälp av oss på Resultify, kan vi A/B-testa och mäta skillnaden i antalet inkomna leads.

alt text

GENOMLYSNING (“HÄLSOCHECK”) AV WEBBPLATSEN

alt text

HANDLINGSPLAN MED PRIO-LISTA ÖVER FÖRBÄTTRINGSFÖRSLAG

alt text

GENOMFÖRANDE OCH IMPLEMENTERING

alt text

A/B-TEST OCH UPPFÖLJNING

INRESSERAD AV CRO – KONVERTERING­SOPTIMERING?

Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig.

alt text

JOHAN SANDAHL

Säljchef