E-handel & PIM

E-handel och betallös­ningar för din webbplats

Gör det enkelt för dina kunder att handla – från första klicket fram till utcheckning och betalning. Vi hjälper dig att implementera en komplett e-handel med produktdatahantering och betalfunktioner.

En attraktiv e-handel kräver rätt design och betallösningar med ett tydligt köpflöde, men också säkra transaktioner och att du kan lita på att sajten aldrig går ner. Allt ska vara synkat mellan köp, leverans och lager – och valutor och moms ska stämma för olika marknader och länder. Vi hjälper dig att implementera en komplett e-handel för din digitala affär. 

WooCommerce är en populär e-handelslösning, men vilken typ av shop som passar dig beror på hur det är enklast för din målgrupp att handla. Vi har integrerat över 50 webblösningar med avancerad produktdata och har erfarenhet av allt från bokningssystem för internationella hotellkedjor till webshoppar åt ledande fotbollslag. 

Tillsammans med Vaimo kan vi också implementera det populära PIM-systemet Akeneo för effektivare produktdatahantering och optimal produktupplevelse på din sajt. Bygg din e-handel med oss!

Exempel på tjänstens innehåll:

R__white_bulletE-handel, t.ex. Woocommerce

R__white_bulletPlug-ins för bokningar & beställningar

R__white_bulletBetallösningar som Klarna, Swish, PayPal, Dibs & Billmate

R__white_bulletWebbdesign för köpresan

Är du intresserad av en e-handelslösning? Tveka inte att höra av dig.