SEM, Google Ads &
Google shopping

Effektiv annonsering med Google Ads

Potentiella kunder söker efter dina produkter och tjänster varje dag. Med SEO och effektiv SEM, dvs. sökmotorannonsering i Google och andra sökmotorer kan du se till att de hittar dig före dina konkurrenter.

Resultify är certifierade Google Partners och har vunnit Google All Stars. Vi jobbar dagligen med Google och kan hjälpa dig med Google Ads och Google Shopping – två av de mest lönsamma sätten att annonsera digitalt.

Google Ads är textannonser som visas i sökresultatet, medan Google Shopping visar ditt erbjudande direkt i Googles prisjämförelsetjänst – en snabb väg till köp. Vi kan också hjälpa dig med videoannonser på YouTube och bannerannonser via Google Display-nätverket (GDN – webbplatser, bloggar, appar och tidningar), vilket är ett kostnadseffektivt alternativ till radio- och tv-reklam eller klassisk print media.

Vi hjälper dig även med sökmotorannonsering, dvs. SEM som står för Search Engine Marketing, i andra sökmotorer som Microsofts Bing och ser till att ert varumärke visas i sökresultaten via Bing Ads. 

Exempel på tjänstens innehåll:

R__white_bulletSökordsanalys

R__white_bulletAdform & GDN

R__white_bulletUppföljning & optimering

R__white_bulletText, bild- & videoannonser

R__white_bulletGoogle Shopping

R__white_bulletGoogle sökordsannonser

R__white_bulletRetargeting-annonsering

Är du intresserad av sökmotorannonsering?