naturbild på blekinge tekniska högskola

BTH ökade sin inkommande trafik med 34% genom smarta kampanjval

Blekinge Tekniska Högskola

BTH ökade sin trafik med 34% genom smarta kampanjval. Digitala verktyg som Facebook Ads, Google Ads med flera användes för att stärka digitala närvaron.
Läs mer

Effektivt och flexibelt med HubSpot för

Sana Pharma Medical

Sana Pharma Medical förbättrade sin online-närvaro och ökade sin effektivitet genom att framgångsrikt implementera HubSpot som sin helhetslösning.
Läs mer

Förbättrad intern effektivitet med 20% för

Learning To Sleep

Resultify hjälper Learning to Sleep att förbättra den interna effektiviteten med 20% och minska Cost-per-lead (CPL) med 50%.
Läs mer
Ragn-Sells samarbete med Resultify

Ökad onlineförsäljning med 132% för

Ragn-Sells

Tillsammans med Resultify tog Ragn-Sells nya grepp om marknadsföringen och ökade försäljningen med 132% genom online annonsering, mätning och analys.
Läs mer

Ökad digital försäljning trots pandemin för

Örenäs Slott

Digital marknadsföring case av Resultify. Läs hur Resultify hjälpa Örenäs Slott med digital marknadsföring och försäljning genom pandemin.
Läs mer

Digital mötesplats för

Malmö Live

För publika verksamheter är det centralt att skapa en själ som genomsyrar varje kontaktyta med omgivningen, både offline och online.
Läs mer

Tillgänglighets­anpassad sajt för

Tomelilla Kommun

Inför lanseringen av sin nya sajt tog Tomelilla hjälp av Resultify för tillgänglighetsanpassning.
Läs mer

+800% besökare till

Sveaskog

Genom att använda Resultify för en handlingsplan, målinriktade aktiviteter och mätning - var kampanjgenererad avkastning mer än 15 gånger investeringen.
Läs mer

Inspirerande sajt för

L’ANZA

'Nu finns en tydlig koppling mellan hur vi uppträder online och vad som händer offline. Vi är mycket nöjda med vår nya sajt', säger webbansvarig på L'ANZA,
Läs mer

Riktig skillnad med

Skåne Stadsmission

Den kommunikativa utmaningen för Skåne Stadsmission är att berätta om en bister verklighet – samtidigt som man visar på goda resultat.
Läs mer