SKAPA BÄTTRE RESULTAT MED HUBSPOT MARKETING HUB

Bygg en effektiv och kraftfull marknadsföring med HubSpot Marketing Tools. Med tydliga resultat, svart på vitt.

Rocket_launch_yellow

VAD ÄR HUBSPOT MARKETING HUB?

HubSpot Marketing Hub är ett kraftfullt, molnbaserat verktyg för automatiserad marknadsföring, dvs. marketing automation. Dessutom är det en användarvänlig plattform för att effektivisera arbete kring alla digitala marknadsföringsaktiviteter.

 

HubSpot samlar dina marknadsföringsverktyg, data och kanaler under ett och samma tak. Därmed har du all kontroll och statistik i HubSpot för att skapa bättre resultat genom mer effektiva processer och personligt anpassade kundresor.

VAD KAN HUBSPOT
GÖRA FÖR DIG?

HubSpot Marketing Hub hjälper dig att nå dina marknadsmål genom att förenkla och effektivisera arbetet kring marknadsföring.

Med kraftfull automatiserad marknadsföring och genom att ha alla verktyg under samma tak får du även tydlig, sammanhängande data på resultat. Du kan påvisa exakt hur mycket intäkter dina insatser, en enskild kampanj, eller till och med ett specifikt sökord genererar. 

HS_leadgeneration

Vill du veta mer om marketing automation och marknadsföring med HubSpot?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

HUBSPOT MARKETING KAN HJÄLPA DIG MED

icon_create_laningpage

Ta enkelt fram nya landningssidor. Testa och optimera innehåll och säkerställ att webb, annonsering, sociala medier och övriga kanaler samverkar.

icon_blog_some

Hantera innehåll på webbplatsen, i blogg, sociala medier och annonsering.

icon_a_b

A/B testa landningssidor för att arbeta fram sidor som genererar bästa möjliga resultat. 

icon_analyze_result

Få insikt i hela kundresan. Mät ROI och exakt hur dina olika kanaler och touchpoints har bidragit till genomförda affärer. 

icon_personalized_rout

Skapa personligt anpassade kundresor, anpassa innehåll till individuella besökare, och segmentera dina målgrupper effektivt.  

icon_view_rout

Se alla touchpoints i kundresan för varje kontakt i ditt CRM-system och hur de har interagerat med ditt innehåll längs resan. 

icon_automation

Förenkla och effektivisera arbete kring marknadsföring. Spara tid genom automatiserade funktioner. 

ÄR HUBSPOT NYTT
FÖR DIG?

VI HJÄLPER DIG MED:

GRATIS HUBSPOT DEMO

Lär dig mer om hur HubSpot fungerar och få bättre förståelse för om och hur verktyget kan hjälpa med dina behov och din situation idag. Läs mer om HubSpot demo här.   

icon_startup
HUBSPOT UPPSTART

Vi hjälper dig att implementera HubSpot. Tillsammans sätter vi upp funktioner och automatisering som stöttar dina marknads- och affärsmål. Samtidigt blir du utbildad i användning av plattformen och dess olika funktioner. 

icon_process
STRATEGI & LÖPANDE OPTIMERING 

Vi tar tillsammans fram en strategi för att HubSpot Marketing Hub ska generera bättre resultat för dig. En dedikerad rådgivare på Resultify ansvarar för att löpande stötta och rådge dig.

icon_support
UTBILDNING & SUPPORT

Vi utbildar dig så att du kan jobba effektivt och självgående med HubSpot Marketing Hub. Du får er egen HubSpot-expert hos Resultify som löpande hjälper dig med verktyget.

HAR DU REDAN
HUBSPOT?

VI HJÄLPER DIG MED:

KOSTNADSFRI AUDIT

Har du redan HubSpot men känner att du inte maximerar användning av verktyget? Med en kostnadsfri audit hjälper vi dig utvärdera var och hur du kan få mer ut av HubSpot och optimera användning för att skapa bättre resultat.

icon_process
STRATEGI & LÖPANDE OPTIMERING 

Vi tar tillsammans fram en strategi för att HubSpot Marketing Hub ska generera bättre resultat för dig. En dedikerad rådgivare på Resultify ansvarar för att löpande stötta och rådge dig.

icon_support
UTBILDNING & SUPPORT

Vi utbildar dig så att du kan jobba effektivt och självgående med HubSpot Marketing Hub. Du får er egen HubSpot-expert hos Resultify som löpande hjälper dig med verktyget.

hubspot_icon
ANDRA HUBSPOT-TJÄNSTER

Vill du ta din digitala affär till nästa nivå genom att implementera flera HubSpot hubbar? Vi hjälper dig med uppstart och optimering även i Sales Hub, Service Hub och CRM Hub. Vi hjälper också med migrering, integrationer och skräddarsydda lösningar.

VARFÖR RESULTIFY?

Resultify är en certifierad HubSpot-byrå och Diamond Partner.

Som din HubSpot-byrå hjälper vi dig att maximera användning och automatisering av verktyget för att nå dina affärsmål, oavsett om du är helt ny till HubSpot eller har använt plattformen länge.

Du får er egen HubSpot-expert hos Resultify så att du kan börja generera bättre resultat och jobba smart med marketing automation.

diamond-badge-color
Case_LearningToSleep_mockup

 

CASE: FÖRBÄTTRAD INTERN EFFEKTIVITET MED 20% FÖR LEARNING TO SLEEP

Med hjälp av HubSpot förbättrade Learning to Sleep intern effektivitet med 20% och sänkte cost-per-lead med 50%. 

VÅR PROCESS

Det första steget i ett HubSpot-samarbete är uppstart och onboarding. Vi utbildar dig, implementerar HubSpot och sätter strategin för att nå mål som stöttar din affärsverksamhet. Därefter följer vi upp löpande med utvärdering, analys och optimering för att säkerställa att vi alltid är på rätt väg. 

spinner (1)