Colorful and patterned blob representing Resultifys creative movement.

WEBBPLATS I TYPO3

AFFÄRSDRIVANDE HEMSIDA I VÄRLDENS SNABBASTE CMS

Din sajt ska generera leads och ge stöd åt fler affärer. Resultify tillhör de världsledande leverantörerna av webbplatser byggda i TYPO3 – världens snabbaste och mest populära CMS bland företag tack vare sin flexibilitet och säkerhet.

Att lansera en ny sajt är en häftig upplevelse och vägen dit ska vara minst lika kul. Med en webbplats i TYPO3 får du en säker och flexibel sajt som är lätt att skala upp när det är dags.

Möt våra erfarna projektledare, utvecklare och designers som byggt prisbelönta webbplatser i TYPO3 i över 10 år åt både svenska och globala varumärken. Vi erbjuder även e-handelslösningar samt PIM-systemet Akeneo i samarbete med vår partner Vaimo.

Efter lansering kan vi mäta och optimera hur din webbplats presterar, så att design, funktioner och SEO ständigt samverkar för att generera resultat.

Eftersom vi älskar att bygga webb är vi engagerade i det globala open source-communityt. Resultifys utvecklare har byggt flera populära helhetslösningar och moduler för TYPO3 som används världen över.

alt text

WEBBDESIGN & UX

alt text

UTVECKLING (FRONT-END & BACK-END)

alt text

SÖKMOTOROPTIMERING

alt text

TESTNING & LANSERING

alt text

LÖPANDE SUPPORT & UNDERHÅLL

NYFIKEN PÅ ATT BYGGA NY SAJT MED OSS?

Vi hjälper dig med design, utveckling, underhåll och support

alt text

Robert Lindh

Partner & Webbexpert