Webbplats i TYPO3

Affärsdrivande 
hemsida i världens snabbaste CMS

Din sajt ska generera leads och ge stöd åt fler affärer. Resultify tillhör de världsledande leverantörerna av webbplatser byggda i TYPO3 – världens snabbaste och mest populära CMS bland företag tack vare sin flexibilitet och säkerhet.

Att lansera en ny sajt är en häftig upplevelse och vägen dit ska vara minst lika kul. Med en webbplats i TYPO3 får du en säker och flexibel sajt som är lätt att skala upp när det är dags.

Möt våra erfarna projektledare, utvecklare och designers som byggt prisbelönta webbplatser i TYPO3 i över 10 år åt både svenska och globala varumärken. Vi erbjuder även e-handelslösningar samt PIM-systemet Akeneo i samarbete med vår partner Vaimo.

Efter lansering kan vi mäta och optimera hur din webbplats presterar, så att design, funktioner och SEO ständigt samverkar för att generera resultat.

Eftersom vi älskar att bygga webb är vi engagerade i det globala open source-communityt. Resultifys utvecklare har byggt flera populära helhetslösningar och moduler för TYPO3 som används världen över.

Exempel på tjänstens innehåll:

R__white_bulletWebbdesign & UX

R__white_bulletTestning & lansering

R__white_bulletUtveckling (front-end & back-end)

R__white_bulletLöpande support & underhåll

R__white_bulletSEO Sökmotoroptimering

Är du intresserad av webbprojekt? Tveka inte att höra av dig.