Resultify erbjuder
HubSpot for Startups

Genom att använda HubSpot kan vi ge din startup de nödvändiga verktygen för att öka effektiviteten i både marknadsförings- och säljprocesserna, samtidigt som vi håller kostnaderna nere. Med vår expertis och erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar som passar just din verksamhet, vilket gör det möjligt för dig att växa snabbare och mer hållbart på marknaden.

hs_yellow
Logo_Connect
1280px-HubSpot_Logo.svg
Resultify_logo_full-2

Vad är HubSpot för startups?

HubSpot for startups är ett spännande acceleratorprogram som stöds av HubSpot och är specifikt utformat för att stödja och driva nya företag framåt. Med fokus på att tillhandahålla resurser, mentorskap och finansiering, syftar detta program till att hjälpa startups att blomstra och lyckas på dagens konkurrensutsatta marknad.

Robert-Brakenhielm
result

Resultify hjälper dig komma igång

Med vår expertis som Diamond partner hos HubSpot och vår långa erfarenhet av att hjälpa hundratals bolag, kan vi garantera en enkel och effektiv onboarding-process för dig. Vi vet vad som krävs för att få igång dig på bästa möjliga sätt och ser till att hela processen är smidig och problemfri. Med Resultify vid din sida kan du vara säker på att du kommer att vara redo att ta nästa steg i din digitala framgång.

Vad gör vi ?

  • Vi hjälper dig konfigurera HubSpot
  • Vi hjälper dig skapa rätt flöde
  • Vi hjälper dig med strategi
  • Vi hjälper dig välja licens
  • Vi hjälper dig få rätt kontakter hos HubSpot
Group 636

Kontakta oss idag!

Vi återkommer med en fri konsultation där vi hjälper er säkerställa att ni är godkända för HubSpot for startups. Vi hjälper er även att ta fram en strategi för vad ni skall köpa och hur ni skall implementera det.

HubSpot för startups

Se våra specialanpassade Onboardingpaket

Speciellt framtaget för er som är startup. Kostnadseffektivt och till största delen online så ni kan göra onboardingen i er egen takt.