Anne-Lie Herr ny Marketing Team Lead på Resultify

Behöver du rådgivning inom digital marknadsföring? Vår nya Marketing Team Lead Anne-Lie Herr har bred erfarenhet inom marknadsföring och är peppad på att hjälpa både nya och gamla kunder att utveckla sin digitala närvaro och tillsammans nå bättre resultat.

Säg hej till Anne-Lie, vår nya Marketing Team Lead på Resultify! Sedan en dryg vecka tillbaka har vi glädjen att ha Anne-Lie i spetsen för vårt marknadsföringsteam och vi ser fram emot att låta henne lotsa både nya och gamla kunder till bättre resultat inom digital marknadsföring.

Anne-Lie kommer närmast från Lantmännen där hon jobbat med utveckling av digital marknadsföring.

– På Lantmännen har jag varit involverad i hela spektrumet från filmproduktioner, digital marknadsföring och produktion av kampanjmaterial till att bygga och lansera e-handel, webbplats och intranät.

Innan dess har Anne-Lie även drivit eget företag, arbetat utomlands och själv lett och varit en del av många olika projekt. Nu ser hon fram emot att ta sig an projekt från byråsidan och är peppad på att ha alla kompetenser på en och samma plats.

– Att ha möjlighet att erbjuda kunden allt från rådgivning och löpande marknadsföring till de mer tekniska bitarna som att producera webbplatser känns otroligt spännande! 

Vill du prata med Anne-Lie och diskutera nya projekt för din marknadsföring? Kontakta oss eller mejla Anne-Lie på anne-lie.herr@resultify.se.

Kontakta oss så berättar vi mer.