Möt Lisa Welander - Ny Projektledare och Team Lead på Resultify

Resultify växer igen! Vi säger varmt välkommen till Lisa Welander som kliver in i rollen som Projektledare och Tech Team Lead.

Lisa har bred erfarenhet inom marknadsföring och byråvärlden. “Jag började en gång i tiden som Grafisk Designer och jobbade med det i några år. Av en händelse fick jag hoppa in på ett projekt som Produktionsledare. Jag fastnade direkt och har sedan dess jobbat som det på diverse byråer i Malmö. Jag älskar den samordnande funktionen och att vara navet.”

Lisa ser fram emot att dyka djupare in i hur tech-sidan skapar och utvecklar. “Jag är väldigt nyfiken på att lära mig så mycket jag kan om HubSpot, TYPO3 mm. Det ska bli spännande att lära mig mer om den tekniska delen; utvecklarsidan.”

Utanför jobbet spenderar Lisa fritiden mest med familjen. “Jag har 4 barn, så stor del av min fritid handlar om dem. Jag bor i villa med trädgård, så annars är det trädgårdsfix som står högt upp på listan. Under pandemin gick jag en utbildning till Trädgårdsanläggare, där jag bl.a. fick lära mig att lägga plattor, snickra, beskära buskar och träd och plantera blommor.”

Välkommen Lisa!

Vill du komma i kontakt med Lisa och diskutera webbprojekt (eller trädgårdsfix)? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss så berättar vi mer.