Möt Magnus Axerud - Ny SEM-Specialist på Resultify

Vi välkomnar ytterligare en digital marknadsföringsstjärna till det växande teamet på Resultify. Säg hej till Magnus Axerud, vår nya specialist inom SEM!

Magnus har vass kunskap inom sökmotormarknadsföring, webbanalys och e-handel, speciellt inom bygg- och heminredningsbranschen. 

“Närmast kommer jag från Home Furnishing Nordic som är en del av Bygghemma Group. Jag ansvarade för optimering och analys för olika Google Ads-konton så som trademax.se, chilli.se och furniturebox.se. Innan detta har jag en utbildning inom webbanalys och jobb som global säljspecialist inom IKEA i ryggsäcken.”

På Resultify hoppas Magnus kunna vidareförmedla sin expertis inom SEM och e-commerce, och samtidigt ytterligare bredda sin kompetens i andra områden inom digitalmarknadsföring. Dessutom ser han verkligen fram emot att skapa resultat genom att både möta och överträffa de mål som gemensamt sätts upp med kund. 

“En stor drivkraft kommer att vara att se till att de satsade pengarna inom de digitala marknadsföringskanalerna utnyttjas på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.”

Välkommen Magnus! 

Vill du skapa bättre resultat genom sökmotormarknadsföring eller e-handel? Tveka inte att höra av dig till oss! 

Kontakta oss så berättar vi mer.