Mehrnosh Rabiei  - Account Manager Resultify

Vi är stolta över att presentera den senaste tillskottet till vårt team, Mehrnosh, som kommer att spela en avgörande roll som vår Account Manager här på Resultify. Mehrnosh kommer att vara en nyckelfigur när det gäller att hjälpa våra kunder att navigera genom den digitala djungeln av lösningar för att uppnå sina mål.

Hennes främsta fokus ligger på att skapa och upprätthålla starka band med våra kunder, något hon är väl förberedd för med sin bakgrund som tidigare kund till Resultify. Efter att ha upplevt värdet som Resultify levererar till sina kunder, sett processerna och hur vi förhåller oss till de utmaningar vi möter, valde hon att gå med i teamet. En chans att få sitta "på andra sidan bordet".

Mehrnosh har således en fördel gentemot de account managers som inte har egna erfarenheter av att vara kund i dessa sammanhang. Genom att förstå kundernas behov och mål kan hon guida dem genom de produkter och tjänster som passar deras verksamhet bäst. Hon fungerar som en länk mellan kunden och Resultify, vilket säkerställer att alla frågor och problem löses på ett effektivt sätt och hon säkerställer att inget faller mellan stolarna.

"Efter att ha arbetat på ett företag som var kund till Resultify, fick jag en förstahandsupplevelse av deras arbete med att leverera faktiska resultat. Jag insåg även potentialen i deras tillvägagångssätt. Att bidra med min insikt och erfarenhet som beställare för att stärka Resultifys kundrelationer och öka deras företagsvärde var därför lockande." - Mehrnosh Rabiei / Account Manager på Resultify.

En bakgrund fylld med kreativitet och analys

Med en bakgrund inom marknadsföring och digital strategi, samt erfarenhet av att arbeta med både start-ups och scale-ups, har Mehrnosh den nödvändiga kompetensen och digitala mognaden för att förstå våra kunder och deras behov på djupet.Kortsiktiga och långsiktiga mål
På kort sikt strävar hon efter att bli helt insatt i företagets processer och att etablera starka relationer med sina nya kollegor och alla sina kunder.
"Jag siktar också på att nå mina uppsatta mål för att bidra till företagets tillväxt och framgång." - berättar hon.
På lång sikt strävar Mehrnosh efter att växa och utvecklas inom företaget.
"Jag ser fram emot att vara en central del i Resultifys fortsatta framgångar och att kunna göra skillnad på ett större plan." - fortsätter hon.

Mehrnosh trendspanar

Inom vår bransch ser jag en spännande utveckling mot en alltmer datadriven och automatiserad marknadsföring. Kundens förväntningar på personlig interaktion ökar ständigt. Företag som kan erbjuda skräddarsydda och relevanta upplevelser baserade på kundens beteende, preferenser och tidigare interaktioner kommer att ha en fördel. AI och maskininlärning är alltmer integrerade i marknadsföringsstrategier för att automatisera processer, analysera data, förutsäga beteenden och skapa mer effektiva kampanjer.

Kontakta oss så berättar vi mer.