Möt Mikael Ejsing - Ny Support Manager på Resultify

Säg hej till Mikael Ejsing, ny Support Manager på Resultify! Mikael joinar tech teamet med vassa kunskaper och grym utbildning och erfarenhet inom webbutveckling och design.

“Jag bor i Malmö sedan några månader tillbaka. I juni tog jag examen från Linnéuniversitetet i Kalmar, där jag läste programmet Webbprogrammerare. Utbildningen fokuserade bland annat på kodkvalitet, säkerhet, testning och tillämpning av olika ramverk.”

Efter det har Mikael jobbat som frontendutvecklare och hanterat både mindre supportärenden och större projekt. Supportärendena har innefattat bland annat utbyte av grafik, framtagning av nya sektioner, översättningar och felsökning. De större projekten innebar framtagning av funktionalitet och design-element, där webbplatserna skapades från grunden.

Tidigare studerade Mikael även Medieproduktion och Processdesign vid Malmö Högskola, samt Interaktiva Medier och Webbteknologier med inriktning på Webbteknologier vid Linnéuniversitetet i Växjö.

“På Resultify ser jag fram emot att hjälpa kunder med deras olika ärenden. Jag ser också fram emot att öka mina kunskaper inom webbutveckling, bland annat genom content management-systemen HubSpot och TYPO3. Jag tycker också att SEO är väldigt spännande och skulle gärna öka mina kunskaper inom det området.”

En fun fact om Mikael är att han tycker om att spana efter ätliga växter och svampar! “På min fritid tycker jag om att vara ute och spendera tid med familj och vänner. Jag tycker även om att vara ute i naturen, gärna på hajk. Musik är också ett väldigt stort intresse. Jag tycker bland annat om att spela mandolin, piano och dragspel.”

Varmt välkommen till Resultify, Mikael!

Vill du ta din idé till verklighet och bygga en ny webbplats? Tveka inte att höra av dig till oss, vi hjälper!

Kontakta oss så berättar vi mer.