Möt Ebru - ny kundansvarig och HubSpot-specialist på Resultify

Vi förstärker vårt team ytterligare och välkomnar Ebru Belul som ny kundansvarig och HubSpot-specialist på Resultify! Ebru kommer att vägleda våra kunder och skapa digitala projekt som ger resultat. 

Nu är Ebru Belul på plats som ny kundansvarig hos oss på Resultify! Ebru kommer att hjälpa våra kunder att ta fram och driva spännande projekt inom HubSpot och digital marknadsföring. Ebru har bred erfarenhet av digital marknadsföring och har tidigare jobbat både på kundsidan och byråsidan i flera olika branscher.

– Min bakgrund som både beställare på kundsidan och som konsult och projektledare på byråsidan har gett mig en bred förståelse för branschen och det är något jag tar med mig i mitt arbete med våra kunder här på Resultify. 

Resultify har alltid lockat Ebru och efter första mötet på kontoret kändes allt bara helt rätt. 

– Resultifys vision, arbetssätt och värderingar var i enlighet med mina. Dessutom är vi ett väldigt härligt team som jag kan se mig själv trivas i och utvecklas med. 

Efter en vecka på kontoret känner Ebru sig peppad på att ta sig an nya möjligheter och projekt. Tveka inte att kontakta Ebru om du behöver hjälp med HubSpot eller att se över din nuvarande digitala marknadsföring och diskutera vägen framåt på ebru.belul@resultify.se

Kontakta oss så berättar vi mer.