Möt Ida, ny projektledare på Resultify

Projektledare, rådgivare och producent i ett. Så skulle man kunna beskriva Ida Gedda, vårt senaste nytillskott på Resultify. Ida kommer att hjälpa dig som kund att planera din marknadsföring och se till att ni ror i hamn varenda projekt och kampanj med bästa möjliga resultat.

Ida Gedda är journalist i grunden men även utbildad inom webbutveckling och projektledning. Hon har lång erfarenhet av att jobba hands-on med digital marknadsföring, som att ta fram innehåll, leda filmproduktioner och sköta sociala medier-konton – både på beställarsidan och på byråsidan.

Ett tag jobbade hon med digital kommunikation inom turist- och besöksnäringen. Nu blir hon projektledare och kontaktperson för flera av våra kunder på Resultify. Framför allt kommer hon att leda webbprojekt – ta fram och lansera webbplatser.

– Jag hoppas kunna ge våra kunder ett helhetsperspektiv på sin marknadsföring. Ibland är det svårt att ha det själv – det är viktigt att få input utifrån. Ibland kanske du behöver prioritera något annat än du tror för att få så bra resultat som möjligt. Alla delar av din marknadsföring hänger ihop, säger Ida.
 

“Bästa som finns är att få saker gjorda – och se resultat”

– Jag älskar att få saker gjorda. Det låter fjuttigt, men det som kanske ger mest energi av allt är att få bocka av saker på listan tillsammans med kunden. Att se till att vi hela tiden kommer framåt, samtidigt som kunden ser tydliga resultat och värde av det vi gör, säger hon.

Och viktigast av allt är kommunikationen mellan alla involverade.

– Att ha en dialog och kommunicera hur långt vi har kommit är jätteviktigt, även när det innebär att informera om att det inte finns något nytt att informera om. Typ: Jag har sett ditt mejl, jag har dig i tankarna och återkommer så fort jag vet något nytt.

Mellan varven funderar hon på vart sociala medier är på väg – och vad som kommer bli det nya Facebook.

– Undrar vem som kommer knäcka den nöten. Sociala medier har stått lite still ett tag, så det blir intressant att se vad som händer där härnäst...
 

Vill du jobba med Ida, eller träffa henne för att få rådgivning och diskutera nya projekt för din marknadsföring? 
Kontakta oss eller mejla Ida på ida.gedda@remove-this.resultify.remove-this.se.

 

Läs mer om våra tjänster inom rådgivningwebbutveckling och innehållsproduktion till sociala medier.