Ny Customer Onboarding Specialist på Resultify

Förra veckan började jag här på Resultify som som en ny Customer Onboarding Specialist inom HubSpot och nu skulle jag vilja berätta lite om mig själv. Jag studerade på universitetet i Lviv och efter 5 år blev jag utbildad lärare och översättare till engelska. Jag tog jobb som tolk för en grupp svenska specialister som arbetade i Lviv och vid något tillfälle föreslog de att jag skulle ta en språkkurs i svenska.  Jag ansökte om kvällskurser på universitetet och studerade i 9 månader. Efter att ha slutfört kurserna reste jag till Sverige för att fördjupa mig i kulturen och språkmiljön, eftersom jag anser att det är det bästa sättet att lära sig om andra länder. 

När jag kom tillbaka till Lviv fick jag jobb på ett danskt företag, där chefen kom från Köpenhamn och talade svenska, vilket var en fantastisk möjlighet att fortsätta öva på språket! Mitt senaste jobb var på ett IT-företag som Senior Client Manager och som tur var inkluderade ansvarsområdet de Skandinaviska länderna.

När jag såg en ledig tjänst på Resultify ansökte jag omedelbart eftersom jag såg det som en stor möjlighet att använda mina färdigheter och kunskaper.

Utanför jobbet har jag många hobbyer och intressen - bland mina favoritsaker är att läsa, titta på TV-serier (helst deckare eller sci-fi), simma och gå till gymmet. Jag har också två katter som är riktiga charmtroll och ett fint sällskap under arbetsdagar på distans.

Hoppas vi hörs snart! 

/Mila

Kontakta oss så berättar vi mer.