Ny på jobbet - Resultifys nya VD

Äntligen är jag på plats och får lära känna mitt nya team här på Resultify. Jag har fått ett fint välkomnande och ser verkligen fram emot att växa med det fina gänget här. Det är en verklig förmån att vara en del av ett team där vi kan erbjuda en så bred service. För mig är det nytt att även kunna erbjuda tekniska lösningar och att vara med och bygga webbplatser. Häftigt med hela paketet!

Jag har själv alltid arbetat med Digital marknadsföring - främst med fokus på Googles annonseringsverktyg och Google Analytics. De senaste 10 åren har jag varit med och byggt upp en annan Digital marknadsföringsbyrå här i Malmö, så jag känner mig väldigt trygg med arbetet som konsult och förstår våra kunders möjligheter (och utmaningar) med sin digitala närvaro. Jag har även hunnit med att vara interim-VD på Connect Syd vilket gav mig riktigt bra insikter i Södra Sveriges start-up scen. 

Lite om mig som person utanför jobbet? Jag älskar att laga mat och äta den, gärna italienskt och asiatiskt. Jag älskar att hänga i skogen och har ett orimligt tålamod när det kommer till att plocka bär och rensa dem, dock inte lika stort tålamod när det gäller att plocka upp strumpor från golv och rensa barnens rum! Jag vill säga att jag gillar att träna men får jag en stund över kryper jag helst upp i soffan med en skön bok. Träningen får jag när jag cyklar överallt på min fina gröna Skeppshult!

Är du en blivande kollega, samarbetspartner eller kund? Det vore toppen att höra mer om dig - ring mig eller skicka ett mail! Du når mig på 0767-212145, maria.eckerwall@resultify.se

Vi ses

/Maria

MariaEckerwallResultify

 

Kontakta oss så berättar vi mer.