Välkommen Emelie - Ny praktikant på Resultify

Hej!

Emelie heter jag och är ny som praktikant här på Resultify.

Jag är student på YrkesAkademin där jag studerar till Marketing Automation Specialist. Det är en praktisk utbildning där jag bland annat skapat olika nyhetsbrev, email, jobbat med CRM i HubSpot, skapat kundresor i RACE modellen och byggt min egen Google Analytics rapport i Looker Studio.

Jag kom in på intresset av marknadsföring i gymnasiet då jag drev mitt eget UF-företag. Jag såg hur stor kraft marknaden har på företag och vilka möjligheter det ger om man kommer ut med rätt material, i rätt tid, till rätt människa- efter det kunde jag inte släppa tanken på att lära mig mer om detta och att en dag få bli utbildad inom marknadskommunikation. Tiden rusar som vanligt i väg och redan om ett år kan jag titulera mig själv som Marketing Automation Specialist - så roligt!!

Det roliga med denna utbildning är att jag får massor med praktik där jag kan komma ut och lära mig ännu mer. När jag såg hur bred byrå Resultify är bokade jag intervju direkt, möttes av ett underbart team och nu sitter jag här fem veckor in i praktiken och känner redan att jag lärt mig massor- vilket proffsigt gäng! Mitt fokusområde kommer att bestå av HubSpot vilket jag tycker är mycket spännande! Det är ett grymt system med verktyg som ger många möjligheter. Jag ser framemot min tid på Resultify och att få lära mig ännu mer de sju veckor som är kvar på min praktik.

Vem är jag annars? Jag är 21 år gammal och bor strax utanför Eslöv. Mina största intressen är att pyssla om mina hästar, gå långa promenader samt umgås med familj och vänner. Älskar att träna men ännu mer att få äta god mat och surt godis, det är mer min grej- gärna under en filt till en bra serie eller film med min pojkvän som sällskap.

Kontakta oss så berättar vi mer.