Resultify är certifierade HubSpot-partners

Efter genomgången utbildning och certifiering är Resultify certifierade HubSpot-partners. Det innebär att vi kan hjälpa fler företag att komma igång med det världsledande allt-i-ett-verktyget för digital leadsgenerering som vi själva har använt i många år.

Utöver att sätta upp och implementera verktyget åt er kan vi coacha och guida er kring användandet av HubSpot i vardagen för effektiv leads- och kundhantering.

Resultify är certifierade både som Solution Partner och som rådgivande experter inom de olika delarna av HubSpot (säljverktyget, marknadsföringsverktyget, inbound marketing m m).

Vad är HubSpot?

HubSpot är en kraftfull, molnbaserad allt-i-ett-plattform som kombinerar CRM med hantering av sälj-, marknads- och kundtjänstaktiviteter. Ni kan hantera, planera och automatisera alla delar av era kunders digitala köpresa och driva in leads i samma plattform.

I stället för att ha olika verktyg för sälj, marknad och kundtjänst kan alltså alla samverka i leveransen och kommunikationen med era kunder.

Det här får ni med HubSpot

✓  Komplett CRM-system
✓  Säljverktyg – skapa offerter, följ upp deals och samtal
✓  Marknadsföringsverktyg – segmentering, nyhetsbrev, sociala medier
✓  Contentkalender för inbound marketing
✓  E-postmarknadsföring
✓  SEO-verktyg och A/B-tester
✓  Call-To-Actions, formulär, Pop-Ups
✓  Blogg och landningssidor
✓  Rapportering och analys
✓  Live-chat och chat-bots
✓  Marketing automation 

Nyfiken på HubSpot?

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig komma igång med HubSpot här eller kontakta oss, så kan vi visa dig en demo eller berätta mer.
 

Kontakta oss om HubSpot