Resultify goes SXSW!

Författare: Anna Sandahl 24 januari 2018

Den 8-19 mars drar Resultify till Austin, Texas för att bevaka världens största konferens inom digital innovation och teknik: SXSW (South by Southwest). Du kommer att kunna följa oss – och styra vad vi gör – genom reality-serien Resultify Goes SXSW.

Välkommen in i vår resväska! Och de digitala trendernas vardagsrum. Har du ingen biljett till SXSW 2018? Då ser vi till att du ändå kan ta del av de bästa godbitarna från årets marknadsföringsevent på andra sidan Atlanten. Resultify är på plats med ett SXSW-team och rapporterar från konferensen.

Vadå SXSW?

SXSW är världens största konferens inom digital innovation och teknik, med föreläsare från företag som Google, Microsoft och Facebook, men också ledande politiker och tänkare.

När Resultify var där år 2016 var till exempel Barack Obama keynote speaker. I år består eventet av den huvudsakliga konferensen med föreläsningar och workshops, samt fem olika festivaler inom Interactive Media, Film, Music, Comedy och Gaming som pågår samtidigt. Här kan du ta del av hela schemat.

Med andra ord: ett kreativt, organiserat kaos som genererar fantastiska idéer och analyser åt alla oss nördar som brinner för marknadsföring. Inget du vill missa!

resultify_goes_SXSW_art

Följ med! Vi sänder reality-serie från konferensen

För att se till att du kan ta del av trender och inspiration från världens digitala spjutspetshjärnor kommer vi att rapportera de viktigaste insikterna från konferensen varje dag i Resultify Goes SXSW – vår reality-show, resedagbok och bikt. Vi släpper ett avsnitt varje dag, om vi inte storknar.

I sann Resultify-anda kommer vi att försöka vända ut och in på det som pågår på SXSW. Agendan är öppen – vi vill gärna bjuda in dig att komma med förslag på vad vi ska ta reda på och bevaka på plats. Vad vill du se? Vad vill du veta?

Utmana oss gärna! Under SXSW 2018 är vi dina korrespondenter.

Har du något knäppt äventyr åt oss på SXSW? Något uppdrag du vill skicka oss på?

KONTAKTA OSS 

Kontakta oss så berättar vi mer.