Resultify huvudsponsor till Internet i Fokus

I år finns Resultify på plats både i form av talare, expertpanel, kursledare och sponsorer till Skånes ledande konferens om digital marknadsföring – Internet i Fokus. “Här finns både branschvänner, potentiella kunder och potentiella nya medarbetare.”

Resultify har varit delaktiga i Internet i Fokus sedan första gången för fem år sedan, både på scenen och utanför. I år är situationen lite speciell – Resultify har precis vuxit till drygt 50 medarbetare genom en sammanslagning med fyra andra byråer, vilket innebär att närvaron vid Internet i Fokus blir ännu starkare.

– Vi hade redan talare och experter från de olika bolagen bokade till konferensen. Vi är ett grymt bra gäng – nu med en unik sammansättning kompetenser inom digital marknadsföring och kommunikation. Det ger oss möjlighet att bidra med en bredare bild till Internet i Fokus, säger Jenny Wendel, projektledare på Resultify.

“Vi kommer bjuda på en rejäl dos kreativt nörderi”

I dag befinner sig Resultify i ett läge där man växer och därför även ser möjlighet att hitta nya potentiella samarbeten i forum som Internet i Fokus.

– Resultifys medarbetare är involverade i många event – vi har utbildat på Google Analytics-dagarna och Media Evolution och är kursansvariga på Berghs och Medieinstitutet. Men Internet i Fokus står för en unik helhet, säger Fredrik Ardmar, partner på Resultify.

– Vi vill bidra till att göra konferensen till en häftig upplevelse genom att bjuda på en rejäl dos kreativt nörderi. Det är ett perfekt tillfälle för oss alla att lära oss mer av varandra i branschen. Vi blir aldrig fullärda utan behöver varandra. Sedan har vi snickrat ihop ett annorlunda kreativt koncept för själva sponsorskapet som blir kul att köra, säger han.

Delar samma kärlek till det digitala

Internet i Fokus grundare David Klein ser fram emot samarbetet.

– Resultify är en klockren partner eftersom de står för samma helhet som Internet i Fokus gör – de täcker alla aspekter och delar samma kärlek för det digitala. Vi har samarbetat i flera år och det har alltid känns fantastiskt bra, säger han.

Psst! Du vet väl att du får biljetter till nätverkspris genom att ange RESULTIFY som rabattkod? Läs mer och skaffa din biljett på internetifokus.se

Kontakta oss så berättar vi mer.