Synken mellan LinkedIn och HubSpot

Synken mellan LinkedIn och HubSpot
3:00

Synken mellan LinkedIn och HubSpot CRM är nu LIVE!

Detta är en ny tvåvägsintegration mellan HubSpot och LinkedIn som förstärker LinkedIn Sales Navigator- och LinkedIn Ads-upplevelsen.

Genom att låta data flöda mellan dessa två system får säljare möjligheten att:

  • Automatiskt logga och spåra LinkedIn-aktiviteter i HubSpot
  • Synkronisera sina egna kontakter och företag med sin LinkedIn-portfölj
  • Sömlöst validera och berika sina CRM-data
  • Använda CRM-sökparametrar i LinkedIn
  • Få leads rekommenderade av LinkedIn baserade på tidigare avslutade affärer och användardata

Dessutom får marknadsförare nu möjligheten att noggrant mäta avkastningen på sin LinkedIn-annonsutgift genom rapporter om intäcktsattribution som drivs av HubSpot-data.

Översikt över LinkedIn CRM Sync Integration

Med LinkedIn CRM Sync kan användare arbeta mer effektivt, höja kvaliteten på sin försäljningspipeline och enkelt validera sina HubSpot-data.

Med LinkedIn CRM Sync:

Säljare kan prospektera smartare och mer effektivt på LinkedIn Sales Navigator samtidigt som de automatiskt håller HubSpot uppdaterat med de senaste försäljningsaktiviteterna och datan för LinkedIn-medlemmar.

Marknadsförare kan noggrant mäta och optimera avkastningen på sina LinkedIn-marknadsföringsinsatser genom att utnyttja HubSpot-data för att driva rapporter om intäcktsattribution på LinkedIn Business Manager.

Funktioner i integrationen  - Automatisk loggning av LinkedIn-aktiviteter

Gör slut på dagarna av manuell aktivitetsloggning. Spåra alla dina LinkedIn-försäljningsaktiviteter i HubSpot utan ansträngning. Oavsett om du skickar InMail, bifogar Smart Links, gör anslutningar eller bara tar anteckningar, loggar du automatiskt alla dina aktiviteter på LinkedIn Sales Navigator på de rätta tidslinjerna i HubSpot.

Ta ägande över dina affärer

Var den som äger, kontrollerar och utvecklar din försäljningspipeline. Synkronisera sömlöst dina HubSpot-leads och ägda konton till LinkedIn och spåra varningar och avsiktsignaler. Låt sedan LinkedIn upptäcka lovande leads och outnyttjade möjligheter baserat på din användning och data från avslutade affärer.

Håll din HubSpot-data uppdaterad

Uppgradera dina databaser. Ge dina data liv genom att låta LinkedIn matcha dina kontakter och företag med LinkedIn-profiler och varna dig när HubSpot-poster är inaktuella. Ett klick är allt som behövs för att sedan uppdatera HubSpot med de senaste människodrivna LinkedIn-datan.

Mät och öka din ROI

Optimera effekten av dina LinkedIn-marknadsföringsinsatser. Synkronisera din HubSpot-data och visualisera hur LinkedIn påverkar din pipeline, konverterings- och intäktsmetriker genom rapporterna om intäktsattribution i LinkedIn Business Manager.

Vill du veta mer? Fyll i kontaktformuläret nedan!
Vi ser fram emot att höra från dig och hjälper gärna till med att svara på dina frågor.

Kontakta oss så berättar vi mer.