Resultify växer med två nya medarbetare

Vi är glada att få ombord ytterligare två skarpa marknadsförare – Allex Olsson och Lovisa Stefors. Allex och Lovisa kommer att hjälpa dig som kund med rådgivning, Facebook-marknadsföring och kampanjer.

Det var ett högt söktryck till våra utlysta tjänster som marknadsförare och Marketing Advisor – riktigt kul tycker vi! Det märks att det händer mycket i branschen nu och vi ser tydligt hur teknisk kompetens, strategisk kompetens och kreativitet måste samverka på ett nytt sätt.

Därför är vi glada över att nu få ombord två nya medarbetare som kan fortsätta att stärka vårt team på just det sättet.

Lovisa Stefors kommer närmast från den digitala mediebyrån Emerse, där hon jobbat med programmatic advertising och automatiserade annonsköp.

– På Resultify kommer jag främst att jobba med Facebook- och AdWords-annonsering och kampanjer. Personligen tycker jag också om att skriva, säger Lovisa.

Allex Olsson kommer närmast ifrån FEW, där han var en del av PR-teamet. På Resultify kommer han att jobba som rådgivare och kundansvarig.

– Jag är väldigt intresserad av mötet mellan traditionell PR och tekniska lösningar. Det känns som om Resultify vilar på en teknisk grund och varje bra eller snygg idé måste motiveras med tekniska insikter. Eftersom jag har bred kunskap inom marknadsföring kommer jag att vägleda våra kunder i hur de bäst når sina mål och ser resultat av sina aktiviteter, säger Allex.

Välkomna till familjen, säger vi!

Kom in på en kaffe hos oss och säg hej, eller hör av dig till lovisa.stefors@resultify.se.

Kontakta oss så berättar vi mer.