Wordpress - ett självklart val för mff.se

WordPress är världens största CMS, och mycket populärt hos allt från småföretag till riktigt stora varumärken. När MFF skulle förnya sin sajt var valet självklart, framför allt för enkelheten och flexibiliteten. Nu har nya mff.se dessutom blivit nominerad till Svenska Designpriset.

Den gamla sajten hade varit med ett bra tag och kommunikatörerna tyckte att den var trög och krånglig. De efterlyste enkelhet och flexibilitet I en tekniskt modern sajt med vässad design. MFF är ett hett varumärke som engagerar många olika målgrupper. Det händer hela tiden en massa saker som ska kommuniceras ut, så sajten måste vara snabb och smidig att jobba med.

Nya mff.se utvecklades I nära samarbete mellan MFF och Resultify, som har specialistkompetens inom bland annat WordPress, och en lång rad installationer I bagaget. Sajten är uppbyggd med flexibla moduler för olika innehållsbehov, samtidigt som designramarna säkerställer att sajten hela tiden är “on brand”.

Tre starka anledningar till att MFF valde WordPress

1. Enkelt och snabbt att jobba med

Den allra största fördelen med WordPress är att det är väldigt enkelt och säkert att jobba med I vardagen.

2. Open source – inga löpande licensavgifter

Lägg pengarna på utveckling och annat som skapar affärsvärde istället.

3.  Stor frihet och flexibilitet

WordPress passar bra för den som vill ha många dörrar öppna. Behövs exempelvis en e-handelslösning längre fram finns WooCommerce som plug-in – bara att koppla på och affärerna är igång.

Och samarbetet har blivit otroligt lyckat, med nöjda kommunikatörer i MFF-teamet och massor av glada besökare på sajten. Som ett extra fint och värdefull kvitto vann den fyra priser i CSS Design Awards och har nu också nominerats till Svenska Designpriset. Heja MFF!

Kontakta oss så berättar vi mer.