FÅ EN LEAN, MEAN MARKETING MACHINE

Vi hjälper dig att få in effektiva och lönsamma kundrelationer. Bygg en kraftfull marknadsföring som du svart på vitt kan bevisa att det bidrar till bättre resultat.

 

Hur vi hjälper dig

Med en CRM-driven marknadsföringsplattform får du en helt ny inblick i hur dina besökare utvecklas till kunder. Du har alla kanaler kopplat under ett och samma tak för effektiv hantering och analys.

competence_iconKompetens

Få tillgång till ett helt marknadsteam med experter som hjälper dig med marketing automation och den kompetens du saknar

marketing_machine_icon (1)Marknads­föringsmaskin

Vi hjälper dig bygga en automatiserad och personligt anpassad kundresa som ökar engagemang och intäkt per kund

measure_iconMätbara resultat

Förstå dina kunder och påvisa svart på vitt vilka aktiviteter som bidrar och skapar värde till resten av organisationen (ROI)


HubSpot_Platinum_Solutions_Partner.svg

Vi är certifierade HubSpot Platinum Partners. Vi hjälper dig med expertis och utbildning i alla delar av HubSpot-verktyget så att du kan jobba smart med automatiserad marknadsföring och generera fler affärer.

Hur vi tillsammans når resultat

För oss är en bra uppstart nyckeln för ett lyckat samarbete. I början av projektet säkerställs att du har alla förutsättningar för att skapa leads och generera affärer.

arrow_down

Uppstart & utbildning

Uppstart innebär att vi hjälper dig att sätta upp automatisering samtidigt som du blir utbildad i HubSpot. Vi samlar in data och tar fram en plan för att:

→ driva in fler besökare till er webbplats
→ göra besökare till kunder
→ öka engagemang och intäkt per kund

method_onboarding
method_strategy

Strategi & löpande rådgivning

En dedikerad rådgivare på Resultify ansvarar för att löpande stötta och rådge dig. Genom att samla information och data jobbar vi fram en strategi för att nå de mål som vi tillsammans arbetar mot.

Optimering & projektledning

Genom regelbunden kontakt identifierar och optimerar vi aktiviteter som vi sedan projektleder och levererar med rätt kompetens för bästa resultat. Vi håller ihop trådarna och ser till att driva er marknadsföring framåt. 

method_optimize
method_analysis

Analys & aktiviteter

Vi genomför löpande analys och optimering inom de områden som vi prioriterar i strategin och under våra månadsmöten. Vi planerar tillsammans vad som prioriteras, vem som ska vara involverad och hur mycket tid det kommer att ta.

Månadsmöte & utvärdering

Månadsmötet är vår återkommande hållpunkt där vi tillsammans sätter oss ner och säkerställer att vi effektivt och metodiskt arbetar med att förbättra kundresor utifrån era affärsbehov och de insikter vi får längs vägen. 

method_monthly_meeting

Hör av dig till våra experter

Varmt välkommen att bygga en effektiv och kraftfull marknadsföring tillsammans med oss! Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Robert_Ebru

Robert Bråkenhielm

HUBSPOT-EXPERT AFFÄR
E-post: robert@resultify.se
Tel: +46 (0) 760 01 25 61

Ebru Belul

HUBSPOT-EXPERT PROCESS
E-post: ebru.belul@resultify.se
Tel: +46 (0) 720 85 04 23

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!