En annorlunda kommunikationsbyrå i Malmö

Vad är Resultify egentligen för en byrå? Hur skiljer vi oss från andra, och vad kan du förvänta dig om du väljer att jobba med oss som din kommunikationsbyrå och webbpartner? Ett annorlunda samarbete.

Faktum är att våra kunder brukar påpeka att vi har ett annorlunda upplägg. Vi jobbar tillsammans med dig i marknadsföringen, i stället för på varsin sida om fakturan eller offerten, där en beställer och en levererar.

Det är smidigare att jobba nära varandra. Och alltid mycket roligare!

När du jobbar med oss får du en kontaktperson som är din go-to rådgivare i vått och torrt, och din egen dörr till alla ~50 experter och kreatörer som gör Resultify till en av södra Sveriges största byråer. Och Sveriges bästa, som Google har titulerat oss!

Din kontaktperson utgår alltid ifrån vilket resultat du vill se av dina insatser, så att vi kan härleda resultaten du får till specifika aktiviteter, och tydligt se vad som ger mest.

En webbyrå, contentbyrå, kommunikationsbyrå och mediabyrå – i ett

När du besöker oss här på Regementsgatan i Malmö kommer du att träffa på många typer av kreatörer i korridorerna. I Resultify ryms nämligen två tidigare webbyråer, en tidigare kommunikationsbyrå, en contentbyrå och en marknadsföringsbyrå inriktad på mätning och resultat – vi gick ihop till en verksamhet i slutet av 2017.

De många kompetenserna gör oss till en helhetsbyrå. Det innebär att vi kan hjälpa dig med alla delar av marknadsföringen, både de tekniska kring webb, utveckling, säkerhet och e-handel, och med din kommunikation, dina kampanjer och din löpande marknadsföring.

Vår erfarenhet är att det kan bli krångligt att ha många olika leverantörer (även om du alltid bör utmana dina leverantörer, löpande jämföra och testa!). Allt som rör marknadsföring och kommunikation hänger ihop.

Du får tillgång till ett starkt designteam, en hel avdelning webbutvecklare(majoriteten av Resultify jobbar med hemsidor och webbutveckling), samt experter som regelbundet utbildar andra marknadsförare runtom i Sverige vid bl a Berghs School of Communication, Malmö University och Medieinstitutet.

Pic-2-Resultify-kommunikationsbyra-Malmo

Det får du när du jobbar med oss

Vad betyder det här i praktiken? Hur är det att jobba med Resultify?

Det sanna svaret får du egentligen om du frågar någon av våra kunder. Men vår viktigaste uppgift är att stötta dig i planeringen av din digitala affär och marknadsföring, att utmana dig att tänka nytt och att lära – och att se till att du får jobba med de vassaste marknadsförarna.

För det finns inget roligare än att fira bra resultat och framgång TILLSAMMANS. När det går bra för dig, går det bra för oss.

Vill du träffa oss och se vad vi skulle kunna göra ihop? Hör av dig till oss, så bokar vi ett möte.

Kontakta oss så berättar vi mer.