Dubbelt upp i TYPO3 Awards

Vi är mycket stolta och glada över att ha nominerats i hela två kategorier i TYPO3 Awards 2019. Våra webbplatser för Gustavsberg och Cabinn Hotels tog sig till kortlistan i konkurrens med 200 andra projekt.

Sajt med högt affärsvärde för Gustavsberg

Vi har arbetat aktivt med Gustavsbergs närvaro på nätet i flera år. Resultatet är en webbplats som levererar ett högt affärsvärde utan att öka kostnaderna, med hjälp av vår TYPO3 Product Manager. Den senaste iterationen för webbplatsen lanserades 2019.

Gustavsberg är ett porslinsföretag som tillverkar hållbara produkter i nordisk design för hela badrummet. Företaget ägs av tyska Villeroy & Boch.

Up-selling och full integration för Cabinn Hotels

Hotellkedjan Cabinn valde Resultify för att bygga en flexibel och kundanpassad webbplats som möter högt ställda krav från både medarbetare och besökare. Den är utvecklad för att skapa mervärde vid varje bokning genom up-selling och full integration mot Oracle Hospitalitys Opera Cloud Services och Dibs-betalningar med TYPO3 CMS.

Cabinn är Danmarks största budgethotellkedja. Med sina elva anläggningar erbjuder de bekväma billiga hotellrum, lägenheter och konferensfaciliteter - mitt i landets största städer.

Cabinn_news

Vill du veta mer om hur TYPO3 svarar upp mot just era behov?
Kontakta Robert Lindh

Kontakta oss så berättar vi mer.